Chef Nicolai Tand a pregătit de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, o rețetă tradițională de iahnie de fasole, reinterpretată cu arome speciale sărbătorilor, pe care a denumit-o ”Iahnia lu' 1 Decembrie".
Marti, 01.12.2020, 11:09Preparată puțin altfel decât în modul clasic, rețeta de iahnie de fasole cu multă ceapă și ciolan afumat te cucerește instant de la prima degustare.
Miercuri, 04.11.2020, 16:16Românii au sărbătorit ziua lor, lângă cazanele cu iahnie de fasole. Mâncarea tradiţională de 1 Decembrie a fost preparată în mii de porţii, sub cerul liber, în toate oraşele din ţară. Fasolea gătită în cazarmele militare a fost cea...
Duminica, 01.12.2019, 19:40Chef Munti a pregătit la Star Matinal două reţete: iahnie de fasole cu ciolan afumat și tochitură moldovenească.
Duminica, 01.12.2019, 12:51Nu doar în varianta cu ciolan afumat sau cârnați de casă este delicioasă iahnia de fasole, ci și în varianta de post ca în rețeta noastră: Iahnie de fasole ușor picantă și foarte aromată.
Miercuri, 13.03.2019, 10:11