Ediția din 13 iunie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit aripioare japoneze. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare!
Marti, 13.06.2023, 12:03Ediția din 27 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit paella cu pește. Iată ce ingrediente a folosit!
Luni, 27.03.2023, 12:15Ediția din 14 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit astăzi piure de dovleac și piept de rață tras la tigaie. Iată ce ingrediente a folosit!
Marti, 14.03.2023, 12:03Ediția din 13 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit astăzi consomme. Iată ce ingrediente a folosit!
Luni, 13.03.2023, 12:50În ediția din 17 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Cremă de cartofi cu praz”. Rețeta este rapidă și gustoasă, poate fi preparată pentru una dintre mesele principale ale zilei.
Miercuri, 17.11.2021, 16:51În ediția din 17 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Cremă de cartofi cu praz”. ”Fac o cremă de cartofi cu praz și ulei de măsline, iar în loc de crutoane de pâine o să...
Miercuri, 17.11.2021, 12:00În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de legume în aluat tempura pe care a denumit-o ”Tempura de legume”. Voi face un aluat de clătite în care voi pune bere, ca să fie mai fraged”, a declarat bucătarul emisiunii.
Marti, 16.11.2021, 14:10În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Tempura de legume”. Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele: pătrunjel, făină, cartofi dulce, morcov, sos de...
Marti, 16.11.2021, 12:03