Lucsandra Săndulescu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant din București, a aflat de la Chef Marian cum se prepară ouăle Benedict.
Marti, 16.04.2019, 09:50Sunt chiar perfecte pentru micul dejun de weekend, aceste Eggs royale, sau Ouă Benedict!
Marti, 13.11.2018, 21:35Se spune că pentru a deveni un bucătar iscusit, orice pasionat trebuie să dea testul suprem: oul poșat!
Marti, 10.01.2017, 09:49Aceasta reteta poate fi preparata ca aperitiv sau gustare intre mese.
Luni, 21.05.2012, 00:00Ouale benedict sunt ideale pentru micul dejun, un brunch intre prieteni sau chiar masa de seara. Tot secretul sta in fierberea cu grija a oualor in apa in care pui putin otet, ingredientul care face ca albusul sa nu se imprastie in apa.
Luni, 22.08.2011, 00:00