În ediția din 28 iunie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete de preparare culinare, printre care și o interesantă și delicioasă rețetă de păstrăv somonat cu fenicul și piure de morcov.
Marti, 28.06.2022, 15:54În ediția din 28 iunie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit păstrăv somonat cu fenicul și piure de morcov. ”Păstrăvul îl asortez cu fenicul, ceapă, lime și pătrunjel, dar...
Marti, 28.06.2022, 12:08Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.
Marti, 15.03.2016, 21:59