Pentru că Paștele este o sărbătoare atât de specială, m-am gândit să împărtășesc cu voi o rețetă la care țin foarte mult: plăcinta de berbecuț. E o rețetă care m-a muncit foarte mult și țin la ea pentru că e inspirată din rețeta clasică a marelui Radu Anton Roman, pe care îl admir foarte mult pentru felul în care a reușit să ne reînvie vechile comori culinare românești. Am reinterpretat această rețetă, i-am adăugat ceva din stilul meu, am daptat-o la personalitatea mea. Nu în ultimul rând, este un omagiu adus lui Radu Anton Roman.
Joi, 05.04.2018, 13:30Cel mai rock star dintre chefi are rețeta ideală pentru un concert culinar: pasionat de muzica rock, dar și un gurmand desăvârșit, chef Florin Dumitrescu, unul dintre jurații show-ului “Chefi la cuțite” difuzat în fiecare luni și marți de la ora 20.00 de Antena 1, lansează un meniu concept de burgeri gourmet, cu care se vor putea delecta cei care trec pragul unui faimos local din Bucuresti. Trei rețete orchestrate de chef Dumitrescu pun laolaltă pasiunea acestuia pentru bucătăria rafinată cu notele parfumate care l-au inspirat de-a lungul anilor.
Luni, 25.09.2017, 11:53Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Sambata, 18.03.2017, 10:53Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Vineri, 18.03.2016, 10:51