Tot mai mulţi producători români înceracă să obţină atestare europeană pentru preparatele lor tradiţionale. Pe lângă faimă, certificatul le aduce mai ales bani, practic o dublare a vânzărilor. Plăcinta Dobrogeană, salata cu icre de ştiucă, caşcavalul de Săveni şi salata cu icre de crap - ar putea completa lista produselor româneşti recunoscute la nivel european.
Joi, 19.12.2019, 21:36Tot mai mulţi producători români înceracă să obţină atestare europeană pentru preparatele lor tradiţionale. Pe lângă faimă, certificatul le aduce mai ales bani, practic o dublare a vânzărilor. Plăcinta Dobrogeană, salata cu icre de...
Joi, 19.12.2019, 19:40Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din satul Vișina, comună Jurilovca, ne prezintă cum se prepară adevărată plăcintă dobrogeană.
Luni, 22.07.2019, 12:29Astazi, de Dragobete, Vladutz ne-a rasfatat cu un produs traditional romanesc: placinta dobrogeana cu branza svaiter. Va dorim pofta buna!
Vineri, 24.02.2012, 00:00