Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă germană denumită "Tafelspitz" un rasol cu supă şi legume din două tipuri de carne.
Miercuri, 13.11.2019, 13:57Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit astăzi o reţetă germană denumită "Tafelspitz" un rasol cu supă şi legume din două tipuri de carne.
Miercuri, 13.11.2019, 08:42Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cotlet de vițel, sfeclă roșie, muștar, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tafelspitz".
Marti, 21.11.2017, 08:49Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine cotlet de vițel, sfeclă roșie, muștar, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Tafelspitz".
Marti, 21.11.2017, 08:18