Pentru că este sezonul vinetelor bine coapte și gustoase, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă simplă, dar tare gustoasă și aspectuoasă: Vinete pane sub formă de evantai.
Luni, 13.07.2020, 14:07Dacă vreți să gătiți ceva bun din bucătăria asiatică încercați această Rețetă de Sushi reinterpretată!
Marti, 04.12.2018, 20:04Carnea de miel este mai pretentioasa decat alte tipuri de carne pentru ca necesita fie marinare sau condimentare speciala, pentru a-i atenua gustul specific.
Joi, 07.04.2011, 00:00Ingrediente: cotlet berbecut crutoane rozmarin ou hrean menta cimbru parmezan usturoi miere mustar faina ceapa sos soia apa ulei sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune mult ulei de floarea soarelui la incins, iar in...
Joi, 16.12.2010, 11:56Bucatarul Cornel de la restaurantul Zen Sushi prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta japoneza de mix tempura.
Joi, 09.12.2010, 00:00Vineri, 26.11.2010, 14:32
Udon este un tip de taitei din faina de grau, folositi in bucataria japoneza, iar tempura seamana cu pane-ul cunoscut in Europa, numai ca e mult mai gustos si sanatos.
Vineri, 23.07.2010, 00:00