Pentru că este sezonul vinetelor bine coapte și gustoase, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o rețetă simplă, dar tare gustoasă și aspectuoasă: Vinete pane sub formă de evantai.
Dacă vreți să gătiți ceva bun din bucătăria asiatică încercați această Rețetă de Sushi reinterpretată!
Carnea de miel este mai pretentioasa decat alte tipuri de carne pentru ca necesita fie marinare sau condimentare speciala, pentru a-i atenua gustul specific.
Joi, 07.04.2011, 00:00Ingrediente: cotlet berbecut crutoane rozmarin ou hrean menta cimbru parmezan usturoi miere mustar faina ceapa sos soia apa ulei sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune mult ulei de floarea soarelui la incins, iar in...
Joi, 16.12.2010, 11:56Bucatarul Cornel de la restaurantul Zen Sushi prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta japoneza de mix tempura.
Joi, 09.12.2010, 00:00Vineri, 26.11.2010, 14:32
Udon este un tip de taitei din faina de grau, folositi in bucataria japoneza, iar tempura seamana cu pane-ul cunoscut in Europa, numai ca e mult mai gustos si sanatos.
Vineri, 23.07.2010, 00:00