Antena Căutare

Asia Express, 26 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune într-un hamam turcesc. Ce au fost nevoiți să facă

Înainte de începerea cursei din ediția 6 de Asia Express concurenții au avut de îndeplinit o probă, pantru a primul un indiciu.

asia-express-proba-hamam-sapun Galerie
Concurenții de la Asia Express au fost puși în situația de a găsi un indiciu în săpun | Antena 1

Prima probă din ediția 6 de Asia Express i-a adus pe concurenți într-un hamam turcesc (baie turcească). Fiecare echipă a fost pusă în situația de a consuma un săpun de casă, în interiorul căruia se afla indiciul cu locul unde trebuiau să ajungă.

Astfel, în episodul 6 al sezonului 4 de Asia Express concurenții și-au luat costumele de baie și s-au spălat unul pe altul cu săpunul în care se afla indiciul. Concurenții aveau scopul de a consuma cât mai repede săpunul, pentru a pleca în cursă.

„Să-l spăl pe Emi pe picioare a fost o plăcere, o bucurie, N-am făcut asta nimănui niciodată și am spus hei, de ce nu?”, a spus Cuza, despre misiunea pe care a trebuit să o îndeplinească pentru a obțiune primul indiciu din cursă.

Cum s-au descurcat concurneții Asia Express la proba de căutare a indiciului în săpun

„Frica lui Relu s-a adeverit. A trebuit să ne spălăm unyul pe celălalt și nu oricum, ci până consumi un săpun întreg, pentru că în interiorul săunului se afla un indiciu”.

Fiecare echipă a apelat la strategiile proprii. Estera Buble și-a spălat sora pe coapse, Elwira și-a spălat soțul pe abdomen, iar Adriana Trandafir și-a spălat fiic ape burtă.

„Eu mă gândeam cum să fac să găsesc o zonă mai abrazivă pe corpul lui Mihai”, a spus Elwira Petre.

Citește și: Celebra melodie a lui Tarkan, tema unei misiuni dificile pentru concurenții Asia Express

„Ideea la proba asta e să dai pe o suprafață cât mai mare”, a explicat Emi.

Din cauza căldurii și a atmosferei din baia turcească lui Connecte-R i s-a făcut rău și a ieșit din hamam, în timp c ecolegul său, Shift, a rămas să consume săpunul, pentru a găsi indiciul.

„Am o sinuzită care mă distruge. Nu mai pot să stau”, a spus Connecte-R.

Primii care au găsit indiciul au fost Zarug și Lorelei, iar după ei Elwira și Mihai Petre.

Citește și: Reacția unui turc după ce Zarug l-a făcut "escroc" în italiană. El și Lorelei au negociat dur

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Concurenții au parte de experiențe culinare inedite în ediția 6 din Asia Express, sezonul 4: „Mirosea tot a cămilă”... Asia Express, 26 septembrie 2021. Emi și Cuza au călătorit în condiții foarte grele, într-o mașină frigorifică: „Beznă t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x