Antena Căutare

Asia Express, 26 septembrie 2021. Cum au reușit concurenții să găsească mașini. Momentele inedite prin care au trecut la autostop

Autostopul le-a creat mari bătăi de cap concurenților de la Asia Express 2021, în ediția 6. Aceștia s-au „luptat” pentru a găsi maișini care să îi ducă în noi locații.

Concurenții Asia Express 2021, la autostop Galerie
Concurenții Asia Express, la autostop. Au încercat prin diferite metode să oprească mașini pentru a-i duce în următoarea locație | Antena 1

Pentru concurenți, cele mai dificile momente sunt acelea în care trebuie să facă autostopul. Dat fiind faptul că mașinile nu opreau la semnalele lor, vedetele sezonului și-au arătat scos la înaintare toate atuu-urile pentru a reuși să găsească mașini.

Concurenții Asia Express, ediția 6, 26 septembrie, show complet la autostop. Cum au găsit mașini

Iată că, „lupta” pe mașini a fost una crâncenă, iar concurenții au fost nevoiți să scoată toți alii de sub mâneci să găsească mașini la autostop. Unele echipe s-au și certat pe acest subiect.

Pentru unii, autostop a fost provocare mai ușoară, însă pentru alții a fost una devărat calvar. Echipele au ajuns la autostop și au făcut orice pentru a convinge șoferii să-i ia și să-i ducă către noua destinație.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

S-au aruncat vorbe, s-au și supărat, dar la final de zi, toate aceste lucru se uită. Zarug și Lorelei le-ar fi luat mașina surorilor Buble, Adriana Trandafir și fiica ei le-ar fi luat mașina soților Natanticu, iar Patrizia și fiul ei ar fi urcat în mașina oprită de Cosmin și Eliza.

„E toată lumea, trebuie să plecăm la drum. Dacă au venit fetele, nu mai e nicio șansă”, spune Alexandra Ungureanu.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure din cauza ținutelor. Ce i-a reproșat mama artistei

Zarug se prefăcea că are nevoie să o ducă pe Lorelei la spital: „Acuș rămâne și gravidă”, a spus Zarug la autostop.

„Nu-mi place cum stăm. Mie nu îmi place niciodată să fiu la mijloc, ori sunt prima, ori sunt prima”, spune Estera Buble.

„Ele sunt mega avantajate, că turcii opresc că le văd și le duc oriunde vor”, spune Cosmin Natanticu.

„Autostopul e cea mai disperată, suntem toți o turmă de oi și ne luptăm”, spune și Maria Speranța.

„Asia Express nu e despre vârstă, condiție fizică, ci de norocul de a găsi mașină la autostop”, adaugă Adriana Trandafir.

„Nu vă las să vă puneți în fața noastră”, le spune Cosmin Natanticu băieților de la Noaptea Târziu.

„Cea mai neagră zi din concurs”, spune Francesco Paglieri.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Cine a câștigat a doua Amuletă de la Asia Express sezonul 4. Concurenții au plâns de fericire

În ce ordine au reușit concurenții Asia Express să ia mașini

A fost „bătaie” pe mașini, dar pentru Zarug și Lorelei, situația a fost mult mai ușoară, găsind rapid o mașină, ca imediat după și surorile Buble să reușească să plece către următoarea destinație. „Lux, la rang înalt”, spun surorile Buble după ce au plecat cu un bolid de lux.

Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, au reușit să plece imediat după, urmate de Shift și de Connect-R. După o așteptare lungă, Adriana Trandafir și Maria Speranța au reușit să oprească un tir și să plece. Apoi Patrizia și Fracnesco au luat mașină.

La o diferență foarte mare de timp, Mihai Petre și Elwira Petre au reușit să oprească o mașină și să-și continue drumul. Cuza și Emi au reușit să plece și ei, lăsându-i pe Comsin și Elwira singuri la autostop. „A râs și măgarul de noi. Râde de noi, ne crede proștii familiei”, spune Cosmin.

Concurenții Asia Express, copleșiți din cauza probelor dificile

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia mai târziu, episodul 3. Emi și Cuza, dezvăluiri despre simpatii și antipatii, cu Adriana Trandafir și Maria Speranț... Asia mai târziu, episodul 4. Zarug și Lorelei spun pe cine ar fi eliminat dintre concurenți dacă ar fi putut face acest ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x