Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure din cauza ținutelor. Ce i-a reproșat mama artistei

Cel de-al doilea Joc de Amuletă s-a lăsat cu o echipă câștigătoare, însă cursa abia acum începe. Cele opt echipe au de mers un drum lung și multe misiuni de îndeplinit în cea de-a patra ediție a emisiunii Asia Express.

Alexandra Ungureanu și mama ei cu rucsacele la picioare Galerie
Cel de-al doilea Joc de Amuletă s-a lăsat cu o echipă câștigătoare, însă cursa abia acum începe. Concurenții au de mers un drum lung și multe misiuni de îndeplinit în cea de-a patra ediție a emisiunii Asia Express. | Antena 1

Ediția patru din Asia Express a început cu Jocul de Amuletă care a le-a dat bătăi de cap celor trei echipe calificate. Adriana Trandafir și Maria Speranța au câștigat a doua amuletă din sezonul 4, motiv pentru care au avut un avantaj de 10 minute în fața celorlalți colegi la următoarea cursă.

Citește și: Alexandra Ungureanu, despre umanitate și generozitate în competiția Asia Express: „Poți să schimbi într-o secundă destinul unui om pe care nu-l cunoști”

Noua misiune se anunță a fi un foarte grea și obositoare. Concurenții au de trecut alte probe contracronometru care le va pune la încecare răbdarea și ambiția. Aceștia vor avea de mers până în Istanbul, locul în care se va sfârși cea de-a doua luptă pentru imunitate.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Anca Ungureanu, replica care i-a făcut pe Cuza și Emi să plângă. Ce le-a spus mama artistei

Echipele au plecat pe rând în misiune, în ordinea pe care au ales-o Adriana Trandafir și Maria Speranța. Participanții s-au confruntat din nou cu una dintre cele mai mari probleme pe care le pot întâmpina la Asia Express, autostopul fără bani.

Ce i-a reproșat Anca Ungureanu fiicei sale la Asia Express

În cursa pentru imunitate concurenții au avut parte de tensiuni, în mod special Alexandra Ungureanu și mama ei. Anca Ungureanu i-a reproșat fiicei sale că nu a îmbrăcat o ținută mai sexi, motiv pentru care mașinile opresc greu la autostop.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Concurentele au așteptat în soare câteva ore bune până prima mașină s-a decis să le ia, timp în care cele două au observat că se află printre ultimele echipe care au plecat spre destinația în care va avea loc următoarea probă.

"Fată, bublișoarele s-au îmbrăcat într-un fel și găsesc imediat. Crezi că cineva apreciază halatul tău", i-a reproșat Anca Ungureanu fiicei sale.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Anca Ungureanu a izbucnit în plâns de la primele ore ale zilei. Prin ce momente grele a trecut

Replica mamei ei a enervat-o foarte tare pe Alexandra Ungureanu, fapt care a dus la o discuție aprinsă între cele două.

"Aici mie mi-a sărit țandăra pentru că discuția asta o avem foarte des. Că ei nu îi place și consideră că nu mă îmbrac potrivit pentru o doamnă/domnișoară care vrea să atragă atenția masculină.", a spus Alexandra Ungureanu, vizibil afectată de reproșul mamei sale.

"Numai cu colanți, foarte bine, bravo lor. Au strategii", i-a mai reproșat Anca Ungureanu.

Artista nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit o replică dură mamei sale: "Îți mulțumesc că ai grijă. Eu îți explicam o chestie și tu te duci într-o direcție foarte greșită. Eu sunt eu, am venit eu în Asia Express, nu am venit să fac... era să zic eu un cuvânt."

"În momentul în care văd că toată lumea pleacă de la autostop, iar noi ne sufocăm, încercăm și nu reușim, stau și mă gândesc tot timpul ce ar trebui să facem", a mai spus mama artistei.

"Mi-a dat-o la genunchi", a mai spus Alexandra Ungureanu.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, care vor spune cele mai spectaculoase povești și tradiții ale locurilor prin care vor trece echipele.

Cele 9 perechi care au fost determinați să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Asia Express, 21 septembrie 2021. Cine a câștigat a doua Amuletă de la Asia Express sezonul 4. Concurenții au plâns de f... Asia Express, 21 septembrie 2021. Cât au așteptat Connect-R și Shift fără să oprească o mașină. E prima dată când se înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x