Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Cine a câștigat a doua Amuletă de la Asia Express sezonul 4. Concurenții au plâns de fericire

Concurenții au luptat cu toate armele pentru a obține primul loc la cel de-al doilea Joc de Amuletă. Cele trei echipe au trecut prin probe surprinzătoare, însă doar doi participanți au câștigat un avans în fața celorlalți și 1000 de euro.

Irina Fodor într-o rochie scurtă și albă Galerie
Concurenții au luptat cu toate armele pentru a obține primul loc la cel de-al doilea Joc de Amuletă. Cele trei echipe au trecut prin probe surprinzătoare, însă doar doi participanți au câștigat un avans în fața celorlalți și 1000 de euro. | Antena 1

Lidia și Estera Buble, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Patrizia Paglieri și Francesco sunt cele trei echipe care au ajuns primele la Irina Fodor la finalul ediției doi din Asia Express. Concurenții s-au calificat la Jocul de Amuletă și au primit o surpriză: o masă caldă, distracție și cazare.

Nici "războiul" pentru amuletă nu a fost unul prea ușor. Aceștia și-au activat spiritul competițional și au luptat cu toate armele pe care le-au avut la îndemână, iar întrecerea a ținut cu sufletul la gură telespectatorii Antena 1.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Adriana Trandafir si Maria Speranța au fost răsfățate de gazdă. Ce au mâncat concurentele

La cel de-al doilea Joc de Amuletă, cele trei echipe au fost nevoite să rețină mai multe specii de pește, să vâslească, să ia peștele care le-a fost indicat și să îl vândă localnicilor din Turcia. Proba a fost una grea și le-a dat bătăi de cap concurenților, care nu s-au mai putut abține și au aruncat cuvinte dure la nervi.

Adriana Trandafir și Maria Speranța au câștigat a doua Amuletă din sezonul 4 Asia Express

În urma probelor pe care le-au avut de făcut concurenții la cel de-al doilea Joc de Amuletă, Adriana Trandafir și Maria Speranța au acumulat cele mai multe puncte și au câștigat a doua amuletă din sezonul 4 Asia Express.

Patrizia Paglieri și Francesco au obținut 5 puncte, Adriana Trandafir și Maria Speranța au primit 8 puncte, iar Lidia și Estera Buble au obținut 5 puncte.

"Această amuletă este câștigată de Adriana și Maria", a spus Irina Fodor cu zâmbetul pe față.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. La ce truc a apelat Maria Speranța pentru a-i întârzia pe ceilalți concurenți în prima ediție

Cele două concurente s-au bucurat foarte mult pentru că au reușit să obțină cea de-a două amuletă din competiție. Acestea au primit 1000 de euro și avantajul de a pleca înaintea celorlalte echipe.

Adriana Trandafir și Maria Speranța nu s-au putut abține prea mult și au plâns de fericire când au auzit că au câștigat amuleta. Acestea au fost aplaudate furtunos de colegii de competiție și au primit o mulțime de felicitări.

"Nu puteam să mă opresc din plâns, simțeam că plâng pe nas și pe gură, pe urechi.", a dezvăluit Maria Speranța, vizibil emoționată.

"Noi pentru amuleta asta la care am muncit o zi am fost atât de fericite și copleșite de emoții, tu mamă îți dai seama dacă noi o să câștigăm Asia Express? Noi o să fim egale cu Nadia, egale cu Halep, egale cu Năstase", a mai spus Adriana Trandafir.

Cine a câștigat prima probă de Amuletă din sezonul 4 Asia Express

La primul Joc de Amuletă cele trei echipe au avut de trecut cinci probe de foc, însă un singur cuplu s-a mișcat mai rapid și a reușit să termine jocul la timp. Aceștia au avut de aruncat sfori cu greutăți pe niște suporți metalici, de mutat cuburi pe cea de-a treia poziție în ordine descrescătoare, de transportat o bilă cu două bețe în timp ce mergeau pe un lemn, de agățat cu sulița un inel și de tras jos și de aranjat un puzzle.

Cosmin și Eliza Natanticu au fost cei care au câștigat prima amuletă din sezonul 4 Asia Express, iar bucuria lor s-a simțit la cote maxime.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 21 septembrie 2021. Lidia Buble, gestul la care n-a crezut că va recurge vreodată în Turcia. Ce a ajuns să... Asia Express, 21 septembrie 2021. Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure din cauza ținutelor. Ce i-a reproșat mama ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x