Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 14. Cu cine ar fi făcut echipă Cosmin și Eliza Natanticu dacă nu plecau împreună pe Drumul Împăraților

În episodul cu numărul 14 din „Asia mai târziu”, Cuza și Emi i-au avut alături pe Cosmin și Eliza Natanticu. Cei patru s-au distrat pe cinste în timp ce au povestit despre experiența de pe ”Drumul Împăraților”.

cosmin natanticu, eliza natanticu, emi si cuza de la noaptea tarziu la asia mai tarziu Galerie
În episodul cu numărul 14 din „Asia mai târziu”, Cuza și Emi i-au avut alături pe Cosmin și Eliza Natanticu | Antena 1

Prezenți la ”Asia mai târziu” alături de Cuza și Emi, Cosmin și Eliza Natanticu au răspuns la întrebările incomode ale celor două gazne.

Cu cine ar fi făcut Cosmin și Eliza Natanticu echipă la Asia Express dacă nu participau împreună

În timp ce trebuia să termine un joc și să răspundă la curiozitățile celor doi, Eliza a recunoscut că și-ar fi dorit să formeze o echipă cu Elwira Petre. Concurenta de la ”Asia Express: Drumul Împăraților” consideră că soția lui Mihai Petre este foarte competitivă.

”Aș fi vrut cu Elwira Petre pentru că este foarte competitivă și îmi place mult de ea, am de învățat o mulțime de chestii.”, a zis Eliza.

De cealaltă parte, Cosmin Natanticu a spus că și-ar fi dorit participe la sezonul 4 Asia Express alături de Vio sau Costel, colegii săi de la stand-up comedy.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 13. Oase, dezvăluiri din spatele camerelor: „De câte ori am fugit de concurenți!”

Ce echipă ar fi eliminat Eliza Natanticu de la Asia Express sezon 4

”Ce echipă crezi că nu are ce căuta în sezonul 4?”, a întrebat Emi. ”Cosmin și cu mine. Nu pot să zic că nu au ce căuta, însă sunt echipe care acum se vede că trag și sunt echipe care trag mai puțin. Nu știu... Eu, dacă aș elimina... nu-mi plac astea, creează hate, așa.”, a răspuns Eliza.

Cosmin, soțul ei, s-a amuzat serios pe tema discuției și a faptului că Eliza Natanticu încerca să evite răspunsul.

”Lizi? Bă, uite așa îmi face și acasă”, a zis Cosmin. ”N-am nimic cu Shift și Connect-R, dar mi se pare că au tras cel mai puțin”, a afirmat ea, în cele din urmă.

Cine sunt toți concurenții Asia Express sezon 4 și pentru ce premiu luptă

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 12. Cuza și Emi, schimb de experiențe cu Lora și Ghenu. Ce au dezvăluit foștii concurenți Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Etapă cu eliminare la Asia Express - Drumul Împăraților: "Știm garantat că cineva va pleca"... Asia mai târziu, episodul 15. Care e echipa preferată a Addei și a lui Cătălin Rizea din Asia Express sezonul 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x