Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 13. Oase, dezvăluiri din spatele camerelor: „De câte ori am fugit de concurenți!”

În episodul cu numărul 13 din „Asia mai târziu”, Cuza și Emi l-au avut drept invitat pe Oase, co-prezentatorul show-ului.

oase-cuza-emi-asia-express Galerie
Oase a fost invitat în episodul 13 de Asia mai târziu | Antena 1

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurenți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV!

Oase a povestit despre rolul producției și despre eforturile pe care el, alături de colegii lui îl depun în cadrul show-ului. Oase este co-prezentator și fost câștigător al sezonului 2 de Asia Express. „Toată lumea mă întreabă cum e mai frumos: co-prezentator sau concurent? Este foarte greu să spui pentru că sunt două stări total diferite”, a spus Oase.

Oase a fost invitat în episodul 13 de Asia mai târziu

Cuza și Emi i-au pus mai multe întrebări lui Oase, printre care, dacă știe culoarea nestematelor puterii, sau cât a dormit cel mai puțin.

„Nu știu culoarea pietrelor și nu-mi spune nimeni niciodată. Recordul (n.r. de ore fără somn) a fost așa: Am plecat la 4 dimineața și am ajuns la cazare la 1 dimineața, a doua zi”, a răspuns Oase.

Cuza și-a amintit un episod în care s-a întâlnit cu Oase în cursă, iar acesta i-a întors spatele.

Cuza, dezvăluiri despre o întâlnire cu Oase, la Asia Express: „Te-ai întors cu spatele”

Tu filmai în același timp, sau terminasei filmarea, în cursa pentru ultima șansă, în bazar. Îmi aduc aminte că mi s-a părut că te văd în frenezia aia și te-ai uitat la noi și te-ai întors cu spatele.

Oase și-a explicat la Asia mai târziu gestul de atunci.

„Păi să zicem că tu trebuie să ajungi în bazarul ăla la un magazin anume și te prinzi și tu că dacă mă vezi pe mine că mă învârt acolo că acolo e. Nu vreți să știți de câte ori am fugit de voi, de toate echipele. Efectiv noi trebuia să ne ferim de voi”, a explicat Oase.

„Noi de fiecare dată când ne intersectam cu tine, sau când ajungeam la Irina, aveam un sentiment că ajungeam acasă. Mă simțeam bine că văd oameni cunoscuți”, a spus Cuza.

Citește și: Asia Express, 6 octombrie 2021. Zarug, Shift și Francesco au avut parte de o probă dureroasă. Cei trei au fost epilați cu ceară

Cei 3 au mai avut discuții în cadrul episodului 12 de Asia mai târziu, pe care îl poți vedea integral și necenzurat pe AntenaPlay.

În episodul 1 de Asia mai târziu Emi și Cuza au stat de vorbă cu Eliza și Cosmin Natanticu, iar în episodul 2 cu Elwira și Mihai Petre, în episodul 3 cu Adriana și Maria Speranța, în episodul 4 cu Zarug și Lorelei, iar în episodul 5 cu Connect-R și Shift. În episodul 6 a fost invitată Ruby, în 7 Patrizia Paglieri și Francesco au fost invitați, în episodul 8 Alexandra Ungureanu și mama ei, în episodul 9 invitată a fost JO, în episodul 10 invitatul a fost Florin Ristei, în 11 a revenit Zarug, iar în episodul 12, Lora și Ghenu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, Alexia și Aris Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Duminica, 26.11.2023, 21:49
Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express.

Luni, 16.05.2022, 14:40
Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai și Elwira au făcut echipă la Asia Express și s-au descurcat atât de bine la probe, încât au plecat acasă cu premiul cel mare. Cei doi au atras simpatia fanilor și au dezvăluit de curând cum au aflat fetițele lor că părinții au venit învingători în România.

Miercuri, 26.01.2022, 12:59
În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de specială, însă de când s-au întors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși să afle dacă au apărut schimbări în căsnicie.

Miercuri, 12.01.2022, 12:19
Ultimele știri
x