Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 13. Oase, dezvăluiri din spatele camerelor: „De câte ori am fugit de concurenți!”

În episodul cu numărul 13 din „Asia mai târziu”, Cuza și Emi l-au avut drept invitat pe Oase, co-prezentatorul show-ului.

Oase a fost invitat în episodul 13 de Asia mai târziu

Antena 1

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurenți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV!

Oase a povestit despre rolul producției și despre eforturile pe care el, alături de colegii lui îl depun în cadrul show-ului. Oase este co-prezentator și fost câștigător al sezonului 2 de Asia Express. „Toată lumea mă întreabă cum e mai frumos: co-prezentator sau concurent? Este foarte greu să spui pentru că sunt două stări total diferite”, a spus Oase.

Oase a fost invitat în episodul 13 de Asia mai târziu

Cuza și Emi i-au pus mai multe întrebări lui Oase, printre care, dacă știe culoarea nestematelor puterii, sau cât a dormit cel mai puțin.

„Nu știu culoarea pietrelor și nu-mi spune nimeni niciodată. Recordul (n.r. de ore fără somn) a fost așa: Am plecat la 4 dimineața și am ajuns la cazare la 1 dimineața, a doua zi”, a răspuns Oase.

Cuza și-a amintit un episod în care s-a întâlnit cu Oase în cursă, iar acesta i-a întors spatele.

Cuza, dezvăluiri despre o întâlnire cu Oase, la Asia Express: „Te-ai întors cu spatele”

Tu filmai în același timp, sau terminasei filmarea, în cursa pentru ultima șansă, în bazar. Îmi aduc aminte că mi s-a părut că te văd în frenezia aia și te-ai uitat la noi și te-ai întors cu spatele.

Oase și-a explicat la Asia mai târziu gestul de atunci.

„Păi să zicem că tu trebuie să ajungi în bazarul ăla la un magazin anume și te prinzi și tu că dacă mă vezi pe mine că mă învârt acolo că acolo e. Nu vreți să știți de câte ori am fugit de voi, de toate echipele. Efectiv noi trebuia să ne ferim de voi”, a explicat Oase.

„Noi de fiecare dată când ne intersectam cu tine, sau când ajungeam la Irina, aveam un sentiment că ajungeam acasă. Mă simțeam bine că văd oameni cunoscuți”, a spus Cuza.

Citește și: Asia Express, 6 octombrie 2021. Zarug, Shift și Francesco au avut parte de o probă dureroasă. Cei trei au fost epilați cu ceară

Cei 3 au mai avut discuții în cadrul episodului 12 de Asia mai târziu, pe care îl poți vedea integral și necenzurat pe AntenaPlay.

În episodul 1 de Asia mai târziu Emi și Cuza au stat de vorbă cu Eliza și Cosmin Natanticu, iar în episodul 2 cu Elwira și Mihai Petre, în episodul 3 cu Adriana și Maria Speranța, în episodul 4 cu Zarug și Lorelei, iar în episodul 5 cu Connect-R și Shift. În episodul 6 a fost invitată Ruby, în 7 Patrizia Paglieri și Francesco au fost invitați, în episodul 8 Alexandra Ungureanu și mama ei, în episodul 9 invitată a fost JO, în episodul 10 invitatul a fost Florin Ristei, în 11 a revenit Zarug, iar în episodul 12, Lora și Ghenu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile concurenților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 11 octombrie 2021. Eliza Natanticu a dansat de fericire. Ce ajutor a primit în cursa pentru Imunitate: „Zâna bună”

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Ultimele știri
x