Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 28. Patrizia Paglieri și Francesco, despre plecarea din competiție. Ce au declarat cei doi

Patrizia Paglieri și Francesco au vorbit despre plecarea lor din competiția Asia Express. Iată ce au spus:

Patrizia Paglieri și Francesco, despre plecarea din competiție. Ce au declarat cei doi la Asia Mai Târziu, episodul 28 Galerie
Patrizia Paglieri și Francesco, despre plecarea din competiție. Ce au declarat cei doi la Asia Mai Târziu, episodul 28 | Antena 1

Patrizia Paglieri și Francy au venit în emisiunea băieților de la Noaptea Târziu și au făcut o serie de dezvăluiri cu privire la competiție, dar și la eliminarea lor din cursă.

Patriția Paglieri ș Francesco, despre eliminarea de la Asia Express, în Asia mai târziu, episodul 28

Francesco și Patrizia Paglieri au vorbit deschis despre experiența Asia Express 2021. El a dezvăluit cum a părut experiența Asia Express 2021 pentru ei. Cei doi au tras cât de tare au putut, însă și-au atins limitele și nu au reușit să mai dea randament, motiv pentru care au ajuns la eliminare.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 27. Cătălin Prini (Khuti) și Dan Haiducu, despre greutatile realizării celor 4 sezoane Asia Express

„E mai emoționant să ieși mai târziu, decât mai devreme. Se leagă mai multe. Ți s-ar fi făcut rău la o probă. Noi când am intrat nu ne gândeam că vom ajunge atât de departe. A fost wow că am ajuns până acolo. Am trăit cât am putut. Am prins experiența cu mix-ul de echipe, cu Iulia Albu, nea-am bucurat că am rpins. Am văzut toată Turcia. În momentul ăla știam că mamă nu mai poate, că a tras cât a putut. Noi am plecat cu moralul mai jos. Nu am plecat cu cel mai bun moral, cu prima probă ne-am dus total în jos. Am luat să o facem și atât. Aș minți dacă al spune că am plecat cu moralul sus”, spune Francesco Paglieri.

„Eu i-am zis lui Francy că nu contează cât stai ci cum stai. Eu sufăr de căldură. Eu i-am zis Gata. Aș repeta experiența Asia Express mâine”, spune și Patrizia.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 26. Ce a dezvăluit Iulia Albu despre experiența din Asia Express alături de Cosmin și Eliza Natanticu

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 27. Cătălin Prini (Khuti) și Dan Haiducu, despre greutatile realizării celor 4 sezoane Asia Ex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x