Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 27. Cătălin Prini (Khuti) și Dan Haiducu, despre greutatile realizării celor 4 sezoane Asia Express

Cătălin Prini (Khuti) și Dan Haiducu, producători ai sezoanelor Asia Express, au făcut o serie de dezvăluiri cu privire la realizarea reality-show-ului.

Asia mai târziu, episodul 27. Cătălin Prini (Khuti) și Dan Haiducu, despre greutatile realizării celor 4 sezoane Asia Express Galerie
Asia mai târziu, episodul 27. Cătălin Prini (Khuti) și Dan Haiducu, despre greutatile realizării celor 4 sezoane Asia Express | Antena 1

Cătălin Prini (Khuti) și Dan Haiducu au fost prezenți la Emi și Cuza de la Noaptea Târziu în emisiune și au vorbit despre provocările pe care le-au identificat pe parcursul realizării celor 4 sezoane din Asia Express. Immplicați activ în desfășurarea filmărilor și a castingului pentru Asia Express, Cătălin și Dan au vorbit deschis despre greutățile pe care le-au resimțit în acest proiect tv.

Cătălin Prini (Khuti) și Dan Haiducu, despre cele mai mari greutăți pe care le-au identificat în realizarea Asia Express, la Asia mai târziu, episodul 27

Cei doi producători ai show-ului au dezvăluit o parte din provocările pe care le-au avut de înfruntat în realizarea emisiunii. Aceștia au vorbit despre lucrurile care le-au creat dificultăți, în fiecare sezon al show-ului.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 25. Cuza și Emi au povestit Anei Baniciu cum „s-au amețit” la Asia Express. Ce nu au surprins camerele

„Ana și Raluka au fost un cas special, ele nu erau în cărți la momentul respectiv. UNele lucruri se întâmplă pentru că așa trebuie să se întâmple. La ele a fost complicat că trebuia să rezolvăm cu vizele. Eu trebuia să plec în 3 zile și aveam 6 echipe, în loc de 7. A fost mereu un challenge. La mine când există ori îmi place, ori nu-mi place”, spune Cătălin.

„Fiecare sezon a avut greutățile lui, primul sezon a fost experimental, m-am întors cu 8 kilograme în minus. A fost ceva... Oase îmi spunea că sezonul trecut fost mai greu, dar depinde foarte mult de ce înseamnă greu. Atunci am avut cele mai multe accidentări, Oase, Marga, Cosmin”, mai spune el.

„Țin minte nopțile alea când căutam cazare, după 3-4 ore de căutat în fiecare noapte e eupizant. Cel mai greu sezon, s-au schimbat lucruri de la zi la zi. Pentru noi, ca și producție, sezonu acesta a fost greu. Autostopul era groaznic pete tot, mai ales Taiwan”, spune și Dan.

„În Turcia a fost mai greu autostopul pentru că au fost distanța mai mare. Era greu să legi attea mașini până la destinație”, mai spun aceștia.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 26. Ce a dezvăluit Iulia Albu despre experiența din Asia Express alături de Cosmin și Eliza Natanticu

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 26. Ce a dezvăluit Iulia Albu despre experiența din Asia Express alături de Cosmin și Eliza Na... Asia mai târziu, episodul 28. Patrizia Paglieri și Francesco, despre plecarea din competiție. Ce au declarat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x