Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 3. Emi și Cuza, dezvăluiri despre simpatii și antipatii, cu Adriana Trandafir și Maria Speranța

În episodul cu numărul 3 din „Asia mai târziu”, Cuza și Emi le-au avut ca invitate pe Adriana Trandafir și Maria Speranța. Cei 4 au vorbit despre începuturile competiției și au dat detalii despre relațiile dintre echipele concurente.

emi-zuca-adriana-trandafir-maria-speranta Galerie
Emi și Cuza au stat de vorbă cu Adriana Trandafir și Maria Speranța, în episodul 3 de Asia mai târziu | Antena 1

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurneți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV!

Adriana Trandafir și Maria Speranța au câștigat al doilea joc pentru amuletă din sezonul 4 de Asia Express, după ce au fost cele mai rapide pe barcă și au ales corect peștii pe care i-au vândut într-un timp record. Tot ele au fost cele care au decis ordinea pentru plecarea în cursă, iar despre sentimentele de atunci au vorbit cu Emi și Cuza la „Asia mai târziu”.

Emi și Cuza au stat de vorbă cu Adriana Trandafir și Maria Speranța în epidosul 3 de Asia mai Târziu

„Ești cu o secure invizibilă în mână, tu dai un verdict”, a spus Adriana Trandafir.

„Și un clasament bazat pe ce în punctul ăsta? Pe ochi fumoși, 3 zile în care noi nu ne-am văzut, nu ne-am vorbit”, a completat Maria Speranța.

Citește și: Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi spre finalul cursei contra-timp. Care a fost motivul

Emi și Cuza le-au provocat pe invitatele lor să dea de roată, pentru a ajunge la un număr care ascundea o întrebare despre show. Astfel, Maria Speranța a fost întrebată despre preferințele sale în ceea ce-i privește pe concurenți, la începutul competiției.

Cum s-au cunoscut Adriana Trandafir și Cuza, la Asia Express: „Eu nu v-am plăcut din prima”

Astfel, Maria Speranța a mărturisit că preferații ei au fost chiar gazdele emisiunii online, Emi și Cuza. Același lucru nu a putut spune și Adriana Trandafir.

„Eu nu v-am plăcut din prima”, a completat Adriana Trandafir, iar Cuza a dat detalii despre prima întâlnire dintre el și actriță.

„Noi avem o poveste cu doamna Adriana, înainte să plecăm în Asia a fost o întâlnire cu toate echipele și dându-mă jos din mașină am trecut și am zis „bună dimineața”, în momentul ăla, doamna Adriana s-a uitat așa la mine și nu mi-a răspuns. Și m-am gândit ce acră e femeia aia”, a povestit Cuza.

„Apoi ți-am explicat că nu te-am văzut, nu am auzit”, a explicat Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir a primit la rândul ei o întrebare după ce a dat de roată. Astfel, actrița a fost pusă în situația de a enumera 3 lucruri pe care le-ar face diferit la înveputul competiției.

Ce ar schimba Adriana Trandafir din primele momente ale competiției Asia Express

„Aș scăpa de frica pe care am avut-o să nu i se întâmple ceva rău Mariei Speranța, aș elimina temerea mea de a nu îi fi o povară și mai mare față de cum îi sunt și al treilea lucru să mă împrietenesc cu voi din prima (n.r. despre Emi și Cuza) și să-ți răspund la „bună dimineața”.

Citește și: Adriana Trandafir și soțul ei, căsnicie de aproape 23 de ani. Cum arată bărbatul care i-a furat inima actriței

Puteți urmări un fragment din discuția dintre Emi și Cuza și Adriana Trandafir și Maria Speranța mai sus, iar episodul 3 din „Asia mai târziu” este disponibil acum integral și necenzurat pe AntenaPlay!

În episodul 1 de Asia mai târziu Emi și Cuza au stat de vorbă cu Eliza și Cosmin Natanticu, iar în episodul 2 cu Elwira și Mihai Petre.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia mai târziu, episodul 2. Cuza și Emi au povestit ce au pățit după ce au ajuns în mașina unor tinere, la Asia Express... Asia Express, 26 septembrie 2021. Cum au reușit concurenții să găsească mașini. Momentele inedite prin care au trecut la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x