Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 1. Cuza și Emi au dezvăluit detalii neștiute despre Cosmin și Eliza Natanticu de la Asia Express

„Asia mai târziu” este realizată de Cuza și de Emi, care și-au propus să dezvăluie telespectatorilor „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021 și lucruri ce nu s-au văzut pe TV! În episodul 1, aceștia au stat de vorbă cu Eliza și Cosmin Natanticu.

cuza si emi in episodul 1 din asia mai tarziu Galerie
Cuza și Emi au făcut dezvăluiri de senzație în episodul 1 din „Asia mai târziu”, disponibil integral pe AntenaPlay | Antena 1

În fiecare episod din super producția „Asia mai târziu”, Cuza și Emi ncearcă să dea cât mai multe lucruri din casă pentru ca publicul să vadă și să înțeleagă mai bine ce înseamnă experiența Asia Express.

„Împreună cu concurenții povestim lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată la TV sau dacă le-ați văzut să înțelegeți de ce s-au întâmplat lucrurile astea”, a explicat Cuza, gata să dea startul primului episod din „Asia mai târziu”!

Cuza și Emi au aflat detalii neștiute despre Eliza și Cosmin Natanticu, în episodul 1 din „Asia mai târziu”

Fără rețineri și fără perdea, Cuza a promis că va dezvălui prin ce peripeții vor trece concurenții în sezonul 4 „Asia Express”, cu ce se vor confrunta și ce situații vor întâmpina, astfel încât publicul să înțeleagă mai bine toată această experiență.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primii invitați din „Asia mai târziu” au fost Cosmin și Eliza Natanticu, cei care au câștigat primul joc de amuletă din sezonul 4 al reality show-ului „Asia Express”.

Citește și: Cine este Cuza de la Asia Express 2021. A devenit faimos cu melodiile-parodie ale trupei Noaptea Târziu

După ce s-au tachinat puțin, în cel mai savuros mod posibil, concurenții au descoperit ce imagini au pregătit Emi și Cuza pentru ei.

Emi și Cuza alături de Eliza și Cosmin Natanticu, în episodul 1 din „Asia mai târziu”

Emi și Cuza au stat de vorbă cu Eliza și Cosmin Natanticu, în episodul 1 din „Asia mai târziu”

Tototdată, am putut descoperi că, pe drumul de la București spre Turcia, prima țară din anevoiosul drum ce îi așteaptă, vedetele s-au distrat pe cinste în benzinărie și în autocar. Totuși, „magia” s-a terminat atunci când, odată ajunși la destinație, concurenții au văzut cum șoferul pleacă, lăsându-i pe toți cu bagajele în drum. Acesta a fost momentul în care unii dintre ei s-au simțit cuprinși de neliniște.

Am aflat apoi prin ce stări și trăiri au trecut Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, în goana lor nebună spre victorie. Cei doi au reușit să câștige primul joc de amuletă, dar au recunoscut că nu a fost tocmai ușor, mai ales având rivali obișnuiți cu diferite competiții, precum Mihai Petre și soția sa, Elwira.

Citește și: Cine este Emi de la Asia Express 2021. Cum a devenit faimos în lumea divertismentului românesc

Tot în episodul 1 din „Asia mai târziu” am putut savura din plin imaginile cu Emi și Cuza, luptându-se cu Adriana Trandafir și cu fiica sa, Maria Speranza, toți patru fiind acoperiți de un stras gros de ulei!

Ce alte detalii inedite au mai scos la iveală Emi și Cuza? Află totul urmărind fragmentul video de mai sus sau descoperă primul episod din „Asia mai târziu”, ce disponibil integral pe AntenaPlay!

„Ne vedem de miercuri până sâmbătă pe AntenaPlay și pe YouTube” , a zis la final Cuza.

Cel mai nou episod din „Asia mai târziu” este disponibil acum integral pe AntenaPlay!

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Cum arată mama lui Emi de la Asia Express. Concurentul se mândrește cu părinții săi: „Ce mamă superbă ai”... Asia mai târziu, episodul 2. Cuza și Emi au povestit ce au pățit după ce au ajuns în mașina unor tinere, la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x