Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 39. Emi și logodnica lui, Mădălina, fac testul cunoașterii. Cum s-au cunoscut cei doi

În episodul cu numărul 39 de Asia mai târziua, Emi a invitat-o pe viitoarea lui soție, Mădălina, cea cu care s-a logodit de curând. Cererea în căsătorie a fost inedită.

asia mai tarziu episodul 39 Galerie
Emi este extrem de încântat pentru toate reușitele din ultima vreme din Asia Express, faptul că a câștigt amuleta alături de Cuza, că a reușit să ajungă în finală, dar și pentru faptul că și-a cerut iubita de soție. | Antena 1

Emi este extrem de încântat pentru toate reușitele din ultima vreme din Asia Express, faptul că a câștigt amuleta alături de Cuza, că a reușit să ajungă în finală, dar și pentru faptul că și-a cerut iubita de soție.

Pentru că sunt proaspăt logodiți și urmează să formeze o familie împreună, Emi i-a propus Mădălinei să facă un test pentru a vedea cât de bine se cunosc unul pe celălalt, exact cum au făcut concurenții în Asia Express, sezonul 4, după ultimul joc de amuletă.

Cum s-au cunoscut Emi și Mădălina

Primul lucru pe care Emi a trebuit să îl ghicească a fost mâncarea preferată a Mădălinei. El a ghicit, mâncarea ei preferată fiind paste carbonarra cu trufe.

Atunci când au fost întrebați cine a făcut primul pas când s-au cunoscut, Emi a spus că amândoi au făcu pași unul spre celălalt în egală măsură. Ei au început să vorbească pe Instagram la începutul pandemiei, după ce el a primit reply-uri la niște comentarii.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 36. Ilona Brezoianu a spus cu cine ar vrea să participe la Asia Express: „Nu merge cu glume”

Următoarea întrebare a fost legată de culoarea preferată a Mădălinei, iar Emi a ghicit că este negru.

Când a venit vorba de bani, Mădălina a fost întrebată ce ar face Emi cu banii dacă ar câștiga la loto. Aici nu au scris amândoi același lucru.

La întrebarea legată de luna de miere, amândoi au ghicit că Mădălina ar vrea undeva pe plajă, poate Thailda, Bali sau Zanzibar.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 38. Cosmin și Eliza Natanticu, despre ultima cursă din Asia Express și eliminarea din competiție

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 37. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre echipa preferată din sezonul 4 Asia Express... Asia mai târziu, episodul 40. Adrian Teleșpan, despre experiența sa la Asia Express și cele mai mari greutăți din compet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x