Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 37. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre echipa preferată din sezonul 4 Asia Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost invitații speciali ai episodului 37 din Asia mai târziu. Cei doi au discutat despre dorința lor de a participa la Asia Express și despre echipa preferată din sezonul 4 de pe Drumul Împăraților.

cleopatra-stratan-edward-sanda-cuza-emi-asia-mai-târziu Galerie
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost invitații speciali ai episodului 37 din Asia mai târziu. | Antena 1

În episodul 37 din Asia mai târziu, publicul a avut parte de o surpriză de proporții mari din partea lui Cuza și Emi. Gazdele emisiunii i-au invitat în platou pe Cleopatra Statan și Edward Sanda, doi artiști foarte apreciați.

Cei patru au discutat despre momentele pe care telespectatorii nu au avut ocazia să le vadă la televizor. Cuza a dezvăluit că au avut parte de o situație dificilă în Israel, când paparazzi de acolo au aflat de venirea lor.

„Producția se chinuia să plece repede și să monteze repede, ca să nu apară paparazzi din Israel și să nu divulge echipele din etapa asta, respectiv cele patru echipe. A fost un efort dublu pentru ei”, a spus el.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 35. Ce au făcut Cuza, Emi și Shift când s-au întors din Asia Express: „Mă strângeau pereții”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ascultat cu atenție poveștile celor doi. Totodată, artiști le-au mărturisit că și-ar dori să plece în Asia Express și că s-ar descurca foarte bine împreună într-o astfel de experiență.

Care este echipa preferată a Cleopatrei Stratan din sezonul 4 Asia Express

Invitații speciali ai episodului 37 din Asia mai târziu au primit și o provocare din partea gazdelor. Cei doi au dat de o roată și au răspuns la cele mai neașteptate întrebări depre concurenții sezonului 4 de pe Drumul Împăraților.

Cleopatra Stratan nu și-a dorit să spună o echipă care nu îi place din Asia Express, dar a dezvăluit care este echipa ei preferată. Artista a fost impresionată de Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 33. Eliza Natanticu și reporterul Irina Rogojinaru, despre momentul în care concurenții au fost separați

„Mi-a plăcut foarte mult de Adriana și Maria Speranța, chiar dacă au ieșit din competiție. Mi-a plăcut foarte mult e a spus despre fiecare când au plecat. Deci am plâns odată cu voi, m-am emoționat foarte mult.” , a spus ea.

De asemenea, artista a mai dezvăluit că și soții Petre i-au atras atenția: ”Sunt foarte raționali”

Edward Sanda a vorbit despre echipa pe care n-ar fi văzut-o în Asia Express - Drumul Împăraților

Nici Edward Sanda nu a scăpat de întrebările gazdelor. Tânărul a vorbit sincer despre cuplul de vedete pe care nu l-ar fi văzut în sezonul 4 din Asia Express.

„Cele mai bune echipe rămân spre final. Sincer, nu vreau să o ia personal. Nu am nimic, dar Alexandra Ungureanu și mama ei. Nu e cu răutate, dar chestia asta mi-a confirmat că nu e pentru oricine”, a mărturisit el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Ce a transmis Cosmin Natanticu după eliminarea de la Asia Express. Mesajul lui după o cursă intensă pe Drumul Împărațilo... Asia mai târziu, episodul 39. Emi și logodnica lui, Mădălina, fac testul cunoașterii. Cum s-au cunoscut cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x