Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 9. Ioana (JO) a dezvăluit ce echipă ar elimina din competiția Asia Express. Ce alegere a făcut artista

În episodul 9 din Asia Mai Târziu, Cuza și Emi au avut-o ca invitată specială pe Ioana (JO). Artista este o mare fană a emisiunii și a urmărit cu atenție fiecare moment de pe Drumul Împăraților.

jo-cuza-emi-asia-mai-târziu Galerie
În episodul 9 din Asia Mai Târziu, Cuza și Emi au avut-o ca invitată specială pe Ioana (JO). Artista este o mare fană a emisiunii și a urmărit cu atenție fiecare moment de pe Drumul Împăraților. | Antena 1

Epidosul 9 din Asia Mai Târziu aduce o nouă invitată și o fană înrăită a emisiunii Asia Express. Ioana, cunoscută pe numele de scenă JO, a venit mai pregătită ca niciodată să vorbească despre misiunile pe care le-au avut de îndeplinit concurenții pe Drumul Împăraților, dar și despre echipa pe care ar vrea sa o elimine din competiție.

Artista a făcut cele mai neașteptate declarații și a răspuns la toate întrebările pe care Cuza și Emi i le-au pus. Deși nu s-a aflat în emisiune, JO a dezvăluit că trăiește fiecare clipă din Asia Express alături de concurenți și că și-ar dori să fi încercat anumite preparate din Turcia, care au fost o adevărată provocare pentru cele nouă echipe.

Ca toți invitații de până acum, Ioana a fost pusă de Cuza să învârtă de roată de două ori pentru a răspunde sincer la câteva întrebări sau pentru a oferi o provocare invitaților din următoarea ediție Asia Mai Târziu.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 8. Alexandra Ungureanu și mama ei au spus de ce l-au votat pe Mihai Petre la cursa pentru Ultima Șansă

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurenți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV!

Ce echipă ar elimina Ioana (JO) din sezonul 4 Asia Express

JO a tras de roată și a fost nevoită să dea o provocare următorilor invitați ai emisunii. Cea de-a doua tragere a venit însă cu o întrebare neașteptată, care a surprins-o pe artista, dar și pe Cuza.

"Asta este, tată!", a spus Cuza când a citit întrebarea.

Invitata de astăzi trebuie să dezvăluie care este echipa pe care ar elimina-o din competiția Asia Express.

"Mamă, cum m-a luat. Mi-e drag de toți. Stai să o iau prin eliminarea. Nu as vrea să fiți voi, n-aș vrea să să fie Shift și Connect-R, n-aș vrea Buble, n-as vrea Natanticu. Îmi place foarte mult de Maria Speranța și de maică-sa. Îmi plac toți. Nu știu, nu mă puneți să fac asta", a spus JO.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 6. Ruby dezvăluie care este echipa ei prefarată din sezonul 4. Ce a mărturisit finalista sezonului 2

Artista s-a gândit mai bine și a luat o decizie. Aceasta a dezvăluit că echipa pe care ar elimina-o ar fi cea formată din Mihai și Elwira Petre: "O să zic Mihai și Elwira, evident că nu o să fie. Nu mă cunosc deloc cu ei"

"De unde știi că nu o să fie?", a întrebat-o Emi.

"Cum să fie eliminat Mihai Petre? (...) Nu știu, o să zic Mihai Petre și Elwira, să îmi fie cu iertarea. Cu Patrizia râzi prea tare, nu ai cum. Cu "șnițelele" la fel, nu ai cum. Asta e, îmi pare rău", i-a răspuns JO.

Ce preparat și-ar dori să încerce Ioana (JO) din Asia Express

Gazele emisiunii Asia Mai Târziu și invitata lor au mai vorbit și despre preparatele pe care le-au avut de mâncat în cursa de pe Drumul Împăraților. Artista a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că și-ar fi dorit să încerce un astfel de "festin".

"În comparație cu alții care au avut de mâncat balut, sunteți norocoși. La Ultima Șansă s-au mâncat ochi de miel, mie mi-ar fi plăcut să încerc așa de curiozitate. Nu sunteți curioși?", a spus JO.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-mai-tarziu

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Ce facultate a terminat Cuza, concurentul de la Asia Express... Asia mai târziu, episodul 10. Florin Ristei a dezvăluit care este echipa lui preferată din sezonul 4 Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x