Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 6. Ruby dezvăluie care este echipa ei prefarată din sezonul 4. Ce a mărturisit finalista sezonului 2

În episodul cu numărul 6 din „Asia mai târziu”, Cuza și Emi au avut-o ca invitată pe Ruby, finalista sezonului 2 de Asia Express.

ruby-emi-cuza-asia-mai-tarziu-colaj Galerie
Ruby a vorbit despre experiența Asia Express, în episodul 6 de Asia mai târziu | Antena 1

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurenți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV!

Ruby a fost finalistă în sezonul 2 de Asia Express (Drumul Elefantului) și a venit la Asia mai Târziu pentru a face schimb de experiențe cu Emi și Cuza, gazdele emisiunii online.

Ruby a dezvăluit care este echipa ei preferată din sezonul 4, pe care a susținut-o încă de la plecarea din București. Este vorba despre echipa formată din Shift și Connect-R: „Băieții mei, numrăul 1”, i-a numit Ruby.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Connect-R și Shift, la mătură. Cum s-au străduit să termine proba pentru a ajunge la feribot

Ce a spus Ruby la plecarea echipelor în Asia Express, sezonul 4

Cuza a povestit cum Ruby a fost alături de toate echipele la plecarea în marea aventură, anunțându-și echipa preferată:

„În momentul în care am urcat în autocare din București Ruby, bineînțeles, cunoștea toate echipele. A venit la noi, ne-a zis baftă și după s-a dus la Shift și la Connect-R și le-a zis voi să câștigați, să-I întreceți pe toți. Ei sunt preferații mei”, a povestit Cuza, despre momentul plecării în Asia Express.

Totuși, Ruby a dezvăluit că, urmărind emisiunea, a realizat că se regăsește mult în modul de a concura al echipei formată din Emi și Cuza.

„Sunteți o echipă de temut. Nu trebuie să vă descumpăniți din cauza faptului că ajungeți pe ultimele locuri. Și noi am ajuns în primele 4-5 etape pe ultimele locuri și vă simțeam durerea, am simțit toată frustrarea”, a povestit Ruby.

Totodată, vedeta a povestit cum după o perioadă în care ea și iubitul ei s-a clasat pe ultimele poziții, au evoluat și au ajuns să obțină chiar imunitatea.

Ruby a ținut să precizeze că în momentul în care obțineau imunitatea și beneficiau de odihnă, hotel și mese îmbelșugate, celelalte echipe aveau parte de adevărata experiență Asia Express.

Ruby, mărturisiri din experiența ei din Asia Express, în episodul 6 de Asia mai târziu

„Dar după o lungă serie de ultimele poziții am nimerit două imunități una după alta. Ne-am bucurat atunci. După ce am ajuns acasă am văzut că noi eram la cartofi prăjiți, dar ceilalți au avut parte de adevărata experiență Asia Express. Momentele de imunitate sunt mișto acolo, dar nu întrec cu nimic momentlee pe care le pierzi”, a mărturisit Ruby, la Asia mai târziu.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune caritabilă, în Cursa pentru Ultima Șansă, în cartierul-curcubeu

Ruby și-a amintit, de asemenea, de adrenalina pe care o simțea la Cursele pentru Ultima Șansă, precizând că acelea au fost cele mai frumoase momente.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Cine a fost eliminat. Echipa formată din Anca și Alexandra Ungureanu a părăsit competiția

Cei 4 au mai avut discuții în cadrul episodului 6 de Asia mai târziu, pe care îl poți vedea integral și necenzurat pe AntenaPlay.

În episodul 1 de Asia mai târziu Emi și Cuza au stat de vorbă cu Eliza și Cosmin Natanticu, iar în episodul 2 cu Elwira și Mihai Petre, în episodul 3 cu Adriana și Maria Speranța, în episodul 4 cu Zarug și Lorelei, iar în episodul 5 cu Connect-R și Shift.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia mai târziu, episodul 5. Connect-R și Shift au mărturisit ce antipatii au avut la începutul competiției: „Ne-au făcu... Asia mai târziu, episodul 7. Patrizia Paglieri și Francesco au dezvăluit ce echipă și-ar fi dorită să elimine din Asia E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x