Jurnal de Asia, episodul 13. Metodele la care a apelat echipa de producție pentru a lupta împotriva Covid-19 pe Drumul Împăraților

În noul episod din Jurnal de Asia, aflăm cât de greu i-a fost echipei de producție să filmeze această emisiune pe timpul pandemiei. Proiectul este susținut de Superbet.

În noul episod din Jurnal de Asia, aflăm cât de greu i-a fost echipei de producție să filmeze această emisiune pe timpul pandemiei, când multe orașe erau carantinate, oamenii erau izolați, iar șansele concurenților de a putea primi ajutorul localnicilor scădeau considerabil.

Antena 1

Marius Damian, unul dintre co-prezentatorii Asia Express, vorbește despre perioada de pandemie. Deși toți concurenții și membrii echipei de producție au fost testați și vaccinați, localnicii erau în continuare sceptici când venea vorba de inetracțiunea cu concurenții Asia Express.

“Eu zic că această emisiune va fi mirarea acestui an al pandemiei”, a spus Adriana Trandafir despre aventura care se filmează în pandemie.

“Am fost prima țară din toate țările care fac un sezon nou în pandemie. Am avut toți mari emoții, nu știam dacă funcționează, (…) dacă putem să intrăm în țări, dacă trebuie să stăm în lockdown”, a declarat Robert Lionte, producătorul executiv al emisiunii.

Echipa de producție Asia Express se temea pentru siguranța tuturor pe timp de pandemie, departe de casă

“De când am plecat de acasă m-am gândit că am fi cumva o generație de sacrifiu, că înfruntăm Asia Express în total alte vremuri”, a adăugat Alexandra Stan în Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet.

“În primul rând a fost cel mai greu sezon pentru mine pentru că (…) a fost mult mai lung, pentru că am avut super panici de la început”, a adăugat Mona Segall, producătorul general al emisiunii.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 12. Provocările pe care le-a întâmpinat Irina Fodor în cursa Asia Express. “Este foarte greu”

În ciuda tuturor grijilor și al eforturilor, concurenții s-au străduit din greu să se mențină sănătoși, find testați periodic, în timp ce se rugau de localnici pentru cazare sau atunci când făceau autostopul.

Multe dintre orașe păreau părăsite. În weekend totul era închis, de la restaurante până la la toate chioșcurile. Concurenții mergeau mulți kilometrii pentru a reuși să fie luați la autostop. De câteva ori echipele au dormit în corturi pentru că mulți localnici se temeau să îi adăpostească în case din cauza coronavirus.

Asia Express - Drumul Împăraților, o aventură de neuitat

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Cu un euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Citește și
cosmin-eliza-natanticu-fac-păpușă
Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina
Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina
mihai-petre-elwira
Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții
Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții
zarug-lorelei-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Mai multe articole

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 11. Motivul pentru care sezonul 4 se numește Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4. Urmărește toate episoadele din Jurnal de Asia pe Antena PLAY. Jurnal de Asia e un proiect susținut de Superbet.

Ultimele știri