Antena Căutare

Fotoreportaj Asia Express, episodul 23. Cum a fost surprinsă prezentatoarea Irina Fodor, în cadrul celui mai dur reality-show

Fotograful Andrei Pungovschi a însoțit echipa de filmare Asia Express, în sezonul 4, surprinnzând momente și detalii importante ale competiției.

Irina Fodor și Mona Segall Galerie
Irina Fodor prezintă sezonul 4 de Asia Express | Andrei Pungovschi

În episodul 23 al fotoreprtajului Asia Express fotograful Andrei Pungovschi a surprins-o pe prezentatoarea Irina Fodor în timp ce se afla la pupitrul Asia Express și la brațul producătoarei Mona Segall. De asemenea, fotograful i-a surprins pe cameramanii Asia Express în acțiune.

Fotoreportajul Asia Express are menirea de a prezenta detalii din cadrul show-ului, care nu se văd, sau nu sunt evidente la TV.

Fotograful Andrei Pungovschi a fost permanent cu ochii și mai ales, cu aparatul pe cei care fac posibilă crearea celui mai așteptat și mai dur reality-show din România.

Cu toată oboseala și tot efortul, membrii echipei de filmare au prins momentul să și zâmbească, fiind mulțumiți de munca pe care au realizat-o.

Cine este fotograful care realizează fotoreportajele Asia Express. Andrei Pungovschi are o carieră remarcabilă

Andrei Pungovschi este unul dintre cei mai celebri fotografi români, care s-a remarcat prin prisma pasiunii și perseverenței de care a dat dovadă, reușind să vorbească prin imagini.

Pasiunea lui Andrei Pungovschi pentru fotografie s-a dezvoltat în 2006, când a petrecut un an la University of Missouri, unde a studiat noțiuni de fotojurnalism. Mai târziu, a devenit colaborator al agenției France Presse în România și parte a echipei Decât O Revistă. De-a lungul tipului, fotografiile lui au apărut în diverse publicații străine, printre care The New York Times, The Guardian, Süddeutsche Zeitung, Esquire Romania, The Associated Press. Din anul 2007, a predat câțiva ani fotojurnalism, iar în 2011, a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter, în urma căreia a realizat un proiect despre costurile sociale ale anxietății.

PE ACEEAȘI TEMĂAdriana Trandafir și Maria Speranța, momente de maximă dificultate la Asia Express. Prin ce au trecut cele două

Fotografiile sale au fost premiate la concursuri internaționale, printre care Pictures of The Year International, National Press Photographers Association, The Missouri Press Association, în SUA, BursaPhotoFest în Turcia.

În anul 2021 Andrei Pungovschi a realizat fotoreportaje în Asia Express, sezonul 4.

Cine sunt vedetele care participă la Asia Express – Drumul Împăraților

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Sezonul 4 de Asia Express începe pe 18 septembrie

Marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul!

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Hai să (re)vezi episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5, episodul 6, episodul 7, episodul 8, episodul 9, episodul 10, episodul 11, episodul 12 și episodul 13, episodul 14 , episodul 15, episdoul 16, episodul 17 , episodul 18, episodul 19, episodul 20, episodul 21 și episodul 22 ale fotoreportajului Asia Express.

Fotoreportaj Asia Express, episodul 22. Echipa de filmare, într-o cursă continuă. Imaginile care nu se văd la TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x