Jurnal de Asia, episodul 14. Concurenții au fost urmăriți de poliție pe Drumul Împăraților. „E mult mai greu”

În episodul 14 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet, concurenții și operatorii au vorbit despre problemele cu poliția, pe care le-au întâmpinat, în contextul restricțiilor din pandemie.

În episodul 14 de Jurnal de Asia, concurenții au vorbit despre inetracținuile cu polițiștii turci

Andrei Pungovschi & Antena 1

Atmosfera din Turcia e tensioantă în contextul pandemiei de coronavirus, iar concurenții Asia Express, sezonul 4, au avut de-a face cu refuzurile localnicilor, dar și cu intervențiile polițiștilor. Cameramanii și concurenții au împărtășit experiențele lor cu autoritățile turcești, în episodul 14 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet.

Concurenții au fost refuzați în repetate rânduri de localnici, în timp ce căutau locuri de cazare, pe motivul restricțiilor din pandemie, iar câțiva dintre turci au sunat la poliție pentru a-i reclama pe concurenți.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 13. Metodele la care a apelat echipa de producție pentru a lupta împotriva Covid-19 pe Drumul Împăraților

Ce spun concurenții și operatorii Asia Express, despre intervențiile polițiștilor turci

„Pierzi foarte mult timp în momentul în care cauți cazare și pierzi și mai mult timp pentru că stai cu poliția cel puțin o oră să le arăți toate actele și toate aprobările pentru filmare”, a explicat unul dintre operatori.

Totodată, autostopul a fost mult mai greu față de sezoanele treucute de Asia Express, deoarece șoferii au devenit mai temători, din cauza măsurilor restrictive.

„Momentul în care ne-au prins a fost oribil. Am fost cu lipici. Ne-au oprit de 6-7 ori”, a povestit Francesco.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 12. Provocările pe care le-a întâmpinat Irina Fodor în cursa Asia Express. “Este foarte greu”

Concurenții sunt urmăriți de Poliție, în timpul misiunilor din sezonul 4 de Asia Express

„Poliția e peste tot, în special în zilele de weekend când au lockdown. Sunt la fiecare colț de stradă și ne vânează. Ne-au oprit din prima zi, din prima cursă. După 5 minute ne-a oprit poliția.La un moment dat m-am speriat că asistentul începuse să strige nu împușca, nu împușca. Polițiștii sunt agresivi”, a completat unul dintre operatorii care i-a însoțit pas cu pas pe concurenți.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 10. Emi și Cuza, echipa de șoc pregătită să treacă prin foc. Care e visul băieților în Asia Express

Oase, câștigătorul sezonului 2 de Asia Express și co-prezentator în sezonul 4, a mărturisit că i s epare mult mai grea competiția acum, din cauza obstacolelor care au intervenit, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 11. Motivul pentru care sezonul 4 se numește Drumul Împăraților

„Noi am fost opriți de poliție de 6 ori. Am dat actele, totul în regulă, dar în cursă dacă te oprește poliția ce face? Mie mi se pare mult mai greu acum”, a spus Oase

„În primul rând te sperii, pentru că nu știi ce o să ți se întâmple. Te aștepți să te ducă și la secție”, a spus un operator.

Urmărește toate episoadele din Jurnal de Asia pe Antena PLAY. Jurnal de Asia e un proiect susținut de Superbet.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri