Antena Căutare

Jurnal de Asia, episodul 14. Concurenții au fost urmăriți de poliție pe Drumul Împăraților. „E mult mai greu”

În episodul 14 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet, concurenții și operatorii au vorbit despre problemele cu poliția, pe care le-au întâmpinat, în contextul restricțiilor din pandemie.

colaj-politie-turcia-concurenti-cmaeamani-asia-express Galerie
În episodul 14 de Jurnal de Asia, concurenții au vorbit despre inetracținuile cu polițiștii turci | Andrei Pungovschi & Antena 1

Atmosfera din Turcia e tensioantă în contextul pandemiei de coronavirus, iar concurenții Asia Express, sezonul 4, au avut de-a face cu refuzurile localnicilor, dar și cu intervențiile polițiștilor. Cameramanii și concurenții au împărtășit experiențele lor cu autoritățile turcești, în episodul 14 de Jurnal de Asia, proiect susținut de Superbet.

Concurenții au fost refuzați în repetate rânduri de localnici, în timp ce căutau locuri de cazare, pe motivul restricțiilor din pandemie, iar câțiva dintre turci au sunat la poliție pentru a-i reclama pe concurenți.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 13. Metodele la care a apelat echipa de producție pentru a lupta împotriva Covid-19 pe Drumul Împăraților

Ce spun concurenții și operatorii Asia Express, despre intervențiile polițiștilor turci

„Pierzi foarte mult timp în momentul în care cauți cazare și pierzi și mai mult timp pentru că stai cu poliția cel puțin o oră să le arăți toate actele și toate aprobările pentru filmare”, a explicat unul dintre operatori.

Totodată, autostopul a fost mult mai greu față de sezoanele treucute de Asia Express, deoarece șoferii au devenit mai temători, din cauza măsurilor restrictive.

„Momentul în care ne-au prins a fost oribil. Am fost cu lipici. Ne-au oprit de 6-7 ori”, a povestit Francesco.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 12. Provocările pe care le-a întâmpinat Irina Fodor în cursa Asia Express. “Este foarte greu”

Concurenții sunt urmăriți de Poliție, în timpul misiunilor din sezonul 4 de Asia Express

„Poliția e peste tot, în special în zilele de weekend când au lockdown. Sunt la fiecare colț de stradă și ne vânează. Ne-au oprit din prima zi, din prima cursă. După 5 minute ne-a oprit poliția.La un moment dat m-am speriat că asistentul începuse să strige nu împușca, nu împușca. Polițiștii sunt agresivi”, a completat unul dintre operatorii care i-a însoțit pas cu pas pe concurenți.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 10. Emi și Cuza, echipa de șoc pregătită să treacă prin foc. Care e visul băieților în Asia Express

Oase, câștigătorul sezonului 2 de Asia Express și co-prezentator în sezonul 4, a mărturisit că i s epare mult mai grea competiția acum, din cauza obstacolelor care au intervenit, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 11. Motivul pentru care sezonul 4 se numește Drumul Împăraților

„Noi am fost opriți de poliție de 6 ori. Am dat actele, totul în regulă, dar în cursă dacă te oprește poliția ce face? Mie mi se pare mult mai greu acum”, a spus Oase

„În primul rând te sperii, pentru că nu știi ce o să ți se întâmple. Te aștepți să te ducă și la secție”, a spus un operator.

Urmărește toate episoadele din Jurnal de Asia pe Antena PLAY. Jurnal de Asia e un proiect susținut de Superbet.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, Alexia și Aris Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Duminica, 26.11.2023, 21:49
Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express.

Luni, 16.05.2022, 14:40
Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai și Elwira au făcut echipă la Asia Express și s-au descurcat atât de bine la probe, încât au plecat acasă cu premiul cel mare. Cei doi au atras simpatia fanilor și au dezvăluit de curând cum au aflat fetițele lor că părinții au venit învingători în România.

Miercuri, 26.01.2022, 12:59
În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de specială, însă de când s-au întors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși să afle dacă au apărut schimbări în căsnicie.

Miercuri, 12.01.2022, 12:19
Ultimele știri
x