Căutare Live

Jurnal de Asia, episodul 8.Mihai Petre și Elvira Petre vorbesc despre provocările care i-au marcat.Mă gândesc la un psiholog bun

Mihai și Elivra Petre au acceptat provocarea Asia Express și au pornit pe Drumul Împăraților, pregătiți de această aventură.

Mihai și Elivra Petre au acceptat provocarea Asia Express și au pornit pe Drumul Împăraților, pregătiți de această aventură.

Antena 1

Mihai spune că marile lui pasiuni sunt dansul și televiziunea, dar nu a uitat nici de pasiunile sale culinare.

“Și iubitor de sarmale!”.

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu “mulți, mulți ani”, pe când Mihai Petre căuta o nouă parteneră de dans. Fără să știe, și-a întâlnit și partenera de viață odată cu Elvira. De dragul ei, Mihai a plecat în Polonia pentru a dansa cu Elvira, iar împreună au format un cuplu de excepție, atât pe scenă, cât și în afara ei.

Cea mai importantă realizare a lor sunt fetițele lor, Catinca și Ariana.

“Ele sunt viața noastră. Avem foarte mari emoții pentru Asia Express”, spune Mihai Petre.

“Din nou putem să luptăm împreună. Asta mi se pare foarte tare”, a adăugat Elvira, cu entuziasm.

Fiind foarte sigur pe relația cu Elivra și pe faptul că împreună sunt mai puternici, Mihai a povestit că tocmai de-aceea a vrut să ajungă la Asia Express.

“Ca să văd cât mă ține și dacă mai sunt cu picioarele pe pământ”, a mai zis concurentul Asia Express.

Provocarea care le-a schimbat viața soților Petre

“La Asia Express e viața comprimată la maximum”, a declarat Mihai Petre.

“Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp!”, a adăugat Elvira Petre, vizibil copleșită de experiențele trăite în timpul provocărilor.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 6. Adriana Trandafir și Maria Speranța, clipe de cumpănă după ce fiica Adrianei a avut nevoie medic

Faptul că au ajuns în Asia este o mare provocare, atât fizică, dar și psihică pentru ei pentru că au nevoie de răbdare, determinare, dar trebuie să fie și o echipă eficientă.

“Practic câștigul nostru este că vom trăi din nou”, a explicat Mihai Petre.

Chiar dacă uneori această experiență poate fi o brutală trezire la realitate, Mihai Petre spune că știe că vor face față.

“Am fost plesniți! Knock out!”, mai spune Elvira.

Soția dansatorului a spus că sunt foarte grele problele și efortul fizic care se cumulează poate fi copleșitor, în special când aleargă de dimineață până seara.

“Cel mai frustrant cred că este autostopul pentru că oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să te ia”, povestește Elvira.

“Urăsc autostopul, urma deja autostopul”, a mărturisit și Mihai.

O altă problemă pe care au întâmpinat-o este legată de cazare.

“Nu sunt oameni aici pe străzi și atunci îți este foarte greu să găsești cazare”, a explicat Elvira Petre.

De asemenea, soția lui Mihai spune că are o mare problemă cu mizeria. De cealaltă parte, Mihai povestește că pentru el, cel mai rău lucru e altul.

„Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote”, mai spune Mihai.

Ce îi deranjează cel mai tare pe Mihai și Elvira

“Clar o să pățesc așa cel puțin o dată. Deci o să am o cădere psihică 100%”, spune Mihai, decurajat, în timp ce Elvira spune că va fi mereu acolo lângă el să îl ajute, orice s-ar întâmpla.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 7. Lidia și Estera Buble, mai decise ca niciodată să câștige. Ce dificultăți au întâmpinat surorile

Mihai Petre a mărturisit că cel mai teamă îi este de propriile reacții pe care le poate avea uneori din cauza stresului. Lucrul pe care nu îl mai suportă este să se milogească de străini pentru a primi ajutor.

“Suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate, atât primești”, spune Mihai.

Cei doi cred că experiența din Asia poate fi un test pentru că este traumatizantă uneori.

“Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini”, a spus râzând Mihai.

În același timp, cu toate greutățile și impedimentele, Asia Express este pentru ei cea mai frumoasă experiență de până acum.

Jurnal de Asia, episodul 7. Lidia și Estera Buble, mai decise ca niciodată să câștige. Ce dificultăți au întâmpinat suro...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Ultimele știri
x