Antena Căutare

Jurnal de Asia, episodul 7. Lidia și Estera Buble, mai decise ca niciodată să câștige. Ce dificultăți au întâmpinat surorile

În episodul 7 de Jurnal de Asia, Lidia și Estera Buble au dezvăluit cu ce dificultăți s-au confruntat în competiție și ce înseamnă pentru ele această experiență de neuitat.

Colaj cu Lidia și Estera Buble, în Asia Express Galerie
Lidia și Estera Buble dezăluie detalii din experiența lor în Asia Express | Antena 1

În episodul 7 de Jurnal de Asia, proiect susținut de SuperBet, a venit rândul surorilor Buble să dezvăluie o mică frântură din experiența lor în Asia Express.

Lidia și Estera Buble au fost foarte apropiate de când erau mici, iar ambiția și competitivitatea le-a determinat să accepte numaidecât provocarea Asia Express: „Pe mine nu mă faci de rușine. Dacă vin, eu câștig”, i-a zis Estera Buble surorii sale, înainte de a porni în aventura vieții lor.

Când au ajuns în competiție, cele două surori au dat piept cu dificultățile de acolo:

„Când ești în momentul ăla acolo și e stresul și ești agitat și nedormit și nemâncat reacționezi cu totul și cu totul altfel”, au spus surorile.

Cele două surori au plecat în competiție cu ideea că pot face față oricărei provocări. Deși nu au mai făcut autostopul înainte, tinerele de 27, respectiv 30 de ani au fost convinse că nu le va fi dificil.

Ce spun Lidia și Estera Buble despre autostopul din Asia Express

„Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi, pentru că, în general, reușim foarte ușor să ne facem plăcute”, spune Lidia Buble înainte de plecare.

Totuși, la fața locului au constatat că oamenii ezită să le ia la autostop, fiindu-le teamă de coronavirus. Surorile s-au mai confruntat și cu probleme de comunicare.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 6. Adriana Trandafir și Maria Speranța, clipe de cumpănă după ce fiica Adrianei a avut nevoie medic

„Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei. Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse se uitau la noi cu dispreț”, au declarat tinerele.

Ce le-a marcat cel mai mult pe Lidia și Estera Buble, în Asia Express

Ce le-a marcat cel mai mult pe Lidia și Estera a fost însăși prima zi de Asia Express:

„Prima zi cred că n-o s-o uităm niciodată. Am fost luați total prin surprindere. Ne-am trezit cu bagajele în mijlocul străzii, am alergat cu vreo 40 de kilograme de bagaje. După care să stai să-ți cauzi cazare în 4 ore”, au spus surorile.

Fetele s-au confruntat și cu respingere din partea localnicilor:

„În timp ce toată lumea își bate joc de tine. Efectiv toată lumea râdea de noi. Nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, nu au ce mânca, nu au unde să doarmă. Ne spuneau vreți să dormiți? Păi intrați aici în grajd cu vacile și dormiți. Eram ca la nuntă cu alaiul după noi, oameni care râdeau de noi și efectiv era să rămânem să dormim într-un cort, sau într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă”

Surorile au trecut peste orice fel de rușine și s-au folosit de farmecul lor pentru a-i convinge pe localnici să le ajute:

„M-am obișnuit cu cerșitul. Oamenii chiar sunt buni și ne dau și ne cumpără. Sunt zile în care nici măcar nu cheltuim acel euro. Pur și simplu ne oprim pe stradă și cerem.”

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 4. Patrizia Paglieri și Francy au fost prinși de polițiști la autostop: „Treci de la agonie la extaz”

În ciuda greutăților, cele două surori susțin că sunt atât de competitive și de dornice de performanță, încât și-au propus să ajungă în finală:

„Eu mă văd în finală. Nu cred că este un lucru pe care nu l-aș face. La Asia Express poți descoperi cât ești de puternic. Asia Express înseamnă adrenalină, dificultate, necunoscut, stres, un psihic foarte puternic, dar și frumusețe”, au conchis surorile.

Cine sunt concurenții Asia Express, sezonul 4

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii. Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x