Antena Căutare

Lidia Buble și Estera Buble mărturisesc care sunt provocările din Asia Express care le-au schimbat viața. "Eu fac foarte urât..."

Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, formează o echipă pe cinste în sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților. Cele două surori numite Double Buble Trouble au vorbti deschis despre experiența din Asia

lidia buble si estera buble cu hanorace bleumarin, langa un perete, estera are sapca pe cap Galerie
Lidia Buble a povestit că se aștepta ca Asia Express să fie o experiență dificilă, dar nu credea că le va fi atât de greu. | Antena 1

Lidia Buble a povestit că se aștepta ca Asia Express să fie o experiență dificilă, dar nu credea că le va fi atât de greu.

“Este fix ceea ce nu ne-am așteptat”, spune Lidia, râzând.

“Ne așteptam să fie greu, dar nu chiar așa”, spune și Estera.

Deși călătoria și provocările din Asia au fost dificile, cele două surori au știut să vadă și partea plină a paharului, vorbind despre această experiență ca despre o frumoasă aventură și multă adrenalină.

“Îmi place necunoscutul. (…) Fiecare zi este total diferită. Niciodată nu știi pe unde dormi, nu știi ce mănânci, niciodată nu știi ce probe ai de făcut”, a mai povestit Lidia.

Citește și: Lidia Buble, mesajul publicat pe rețelele de socializare, după încheierea filmărilor Asia Express, sezonul 4

“Niciodată nu știi peste ce oameni dai”, a completat Estera.

Chiar dacă au dat peste multe greutăți în această competiție și se simte extrem de obosită, Lidia spune că experiența aceasta este una extrem de frumoasă.

Fiind o echipă destul de competitivă, Lidia și Estera au spus că își doreau tare mult ca la fiecare probă să fie primele.

Care au fost cele mai grele momente pentru surorile Buble

“Cred că pentru mine cel mai greu este seara la cazare. (...) Și după o zi în care efectiv le-ai făcut pe toate, numai să cauți cazare nu mai ai chef. Și sunt zile în care stăm efectiv cu orele. Și acolo mă cam lasă puterile”, a mai spus Lidia.

În ciuda tuturor greutăților întâmpinate, Lidia și Estera, ca niște războinice adevărate au demonstrat că sunt foarte bătăioase și au spus că își doresc foarte mult să câștige.

“Vom lupta acolo până la ultima suflare”, a mai completat Lidia.

Cum le-a schimbat viața Asia Express celor două concurente

Lidia a mărturisit că a trecut prin numeroase schimbări de când a început această aventură și că de când e în Asia se trezește mult mai devreme decât era obișnuită.

“Eu fac foarte urât când mi-e foame. (…) Nu mă pot controla, nu mai pot să fac nimic, nu mă pot concentra”, a recunoscut Lidia.

Citește și: Lidia Buble, schimbare de look neașteptată la întoarcerea din Asia Express. Cum arată acum artista

Concurenta Asia Express a făcut o mărturisire neașteptată, având în vedere condițiile vitrege din Asia, probele solicitante și mesele neregulate.

“Eu cred că m-am îngrășat de când am venit. M-am obișnuit cu cerșitul”, spune Lidia, râzând.

Lidia și Estera, despre cele mai grele provocări

Fetele au vorbit despre cea mai dificilă provocare pe care au întâmpinat-o când au ajuns în Asia. Lidia a povestit că în prima seară au căutat cazare 4 ore și au găsit foarte greu.

“Am dormit într-un cămin de oameni săraci, de oameni fără adăpost”, a mai completat Estera.

Celor două concurente le-a fost greu să se înțeleagă cu localnicii pentru că prea puțini dintre ei știu limba engleză.

“Nu te înțelegi cu ei decât prin semne”, spune Estera.

Cu toate acestea, au reușit să întâlnească și localnici înțelegători, care au înțeles că sunt vaccinate și nu le-au obligat să poarte mască în casă.

Întrebate fiind ce le lipsea cel mai mult de acasă, Lidia și Estera au spus că le e dor de restul familiei, dor de vorbitul la telefon și gătitul împreună.

“Ce văd ei de acasă nu e nici jumătate din ce trăim noi aici și ce se vede pe TV, o bucățică de vreo 15 minute, poate dura în realitate 7-8 ore de alergat, de stres”, a mai povestit Estera, gândindu-se la cum interpretează telespectatorii ceea ce văd.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 28 februarie 2024.Ruby, declarație de dragoste pentru mamaia Gherghina: A știut să-mi fie și mamă și tată
Super Neatza, 28 februarie 2024.Ruby, declarație de dragoste pentru mamaia Gherghina: A știut să-mi fie și mamă și tată Miercuri, 28.02.2024, 11:35
Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cosmin Vîjeu a decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7 cu Adrian Nartea. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:34
Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce  l-a determinat să plece în această aventură

Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce l-a determinat să plece în această aventură

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:07
Cum se pregătește Nicolai Tand pentru Asia Express. Videoclipul amuzant în care arată cum „exersează limba thailandeză”

Cum se pregătește Nicolai Tand pentru Asia Express. Videoclipul amuzant în care arată cum „exersează limba thailandeză”

Nicolai Tand se numără printre concurenții sezonului 7 Asia Express. Cunoscutul chef a publicat un videoclip haios în care spune că exersează „limba thailandeză”.

Miercuri, 28.02.2024, 17:14
Gestul superb făcut de Răzvan Fodor pentru Irina Fodor, înainte ca prezentatoarea să plece în Asia Express. Imagini din aeroport

Gestul superb făcut de Răzvan Fodor pentru Irina Fodor, înainte ca prezentatoarea să plece în Asia Express. Imagini din aeroport

Momente emoționante în aeroport. Irina Fodor a plecat în Asia Express, iar Răzvan Fodor a făcut un gest superb pentru soția sa.

Miercuri, 28.02.2024, 14:07
Ultimele știri
x