Lidia Buble și Estera Buble mărturisesc care sunt provocările din Asia Express care le-au schimbat viața. "Eu fac foarte urât..."

Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, formează o echipă pe cinste în sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților. Cele două surori numite Double Buble Trouble au vorbti deschis despre experiența din Asia

Lidia Buble a povestit că se aștepta ca Asia Express să fie o experiență dificilă, dar nu credea că le va fi atât de greu.

Antena 1

Lidia Buble a povestit că se aștepta ca Asia Express să fie o experiență dificilă, dar nu credea că le va fi atât de greu.

“Este fix ceea ce nu ne-am așteptat”, spune Lidia, râzând.

“Ne așteptam să fie greu, dar nu chiar așa”, spune și Estera.

Deși călătoria și provocările din Asia au fost dificile, cele două surori au știut să vadă și partea plină a paharului, vorbind despre această experiență ca despre o frumoasă aventură și multă adrenalină.

“Îmi place necunoscutul. (…) Fiecare zi este total diferită. Niciodată nu știi pe unde dormi, nu știi ce mănânci, niciodată nu știi ce probe ai de făcut”, a mai povestit Lidia.

Citește și: Lidia Buble, mesajul publicat pe rețelele de socializare, după încheierea filmărilor Asia Express, sezonul 4

“Niciodată nu știi peste ce oameni dai”, a completat Estera.

Chiar dacă au dat peste multe greutăți în această competiție și se simte extrem de obosită, Lidia spune că experiența aceasta este una extrem de frumoasă.

Fiind o echipă destul de competitivă, Lidia și Estera au spus că își doreau tare mult ca la fiecare probă să fie primele.

Care au fost cele mai grele momente pentru surorile Buble

“Cred că pentru mine cel mai greu este seara la cazare. (...) Și după o zi în care efectiv le-ai făcut pe toate, numai să cauți cazare nu mai ai chef. Și sunt zile în care stăm efectiv cu orele. Și acolo mă cam lasă puterile”, a mai spus Lidia.

În ciuda tuturor greutăților întâmpinate, Lidia și Estera, ca niște războinice adevărate au demonstrat că sunt foarte bătăioase și au spus că își doresc foarte mult să câștige.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

“Vom lupta acolo până la ultima suflare”, a mai completat Lidia.

Cum le-a schimbat viața Asia Express celor două concurente

Lidia a mărturisit că a trecut prin numeroase schimbări de când a început această aventură și că de când e în Asia se trezește mult mai devreme decât era obișnuită.

“Eu fac foarte urât când mi-e foame. (…) Nu mă pot controla, nu mai pot să fac nimic, nu mă pot concentra”, a recunoscut Lidia.

Citește și: Lidia Buble, schimbare de look neașteptată la întoarcerea din Asia Express. Cum arată acum artista

Concurenta Asia Express a făcut o mărturisire neașteptată, având în vedere condițiile vitrege din Asia, probele solicitante și mesele neregulate.

“Eu cred că m-am îngrășat de când am venit. M-am obișnuit cu cerșitul”, spune Lidia, râzând.

Lidia și Estera, despre cele mai grele provocări

Fetele au vorbit despre cea mai dificilă provocare pe care au întâmpinat-o când au ajuns în Asia. Lidia a povestit că în prima seară au căutat cazare 4 ore și au găsit foarte greu.

“Am dormit într-un cămin de oameni săraci, de oameni fără adăpost”, a mai completat Estera.

Celor două concurente le-a fost greu să se înțeleagă cu localnicii pentru că prea puțini dintre ei știu limba engleză.

“Nu te înțelegi cu ei decât prin semne”, spune Estera.

Cu toate acestea, au reușit să întâlnească și localnici înțelegători, care au înțeles că sunt vaccinate și nu le-au obligat să poarte mască în casă.

Întrebate fiind ce le lipsea cel mai mult de acasă, Lidia și Estera au spus că le e dor de restul familiei, dor de vorbitul la telefon și gătitul împreună.

“Ce văd ei de acasă nu e nici jumătate din ce trăim noi aici și ce se vede pe TV, o bucățică de vreo 15 minute, poate dura în realitate 7-8 ore de alergat, de stres”, a mai povestit Estera, gândindu-se la cum interpretează telespectatorii ceea ce văd.

Ultimele știri