Antena Căutare

20 de kilograme de gheață și-un soare arzător! Misiunea și-a ales câștigătorii! Raluka şi Ana au reuşit să aducă cea mai mare greutate la destinație

Cei opt concurenți au fost puși față în față cu o misiune aproape imposibilă, fiind nevoiți să transporte o bucată de gheață de douăzeci de kilograme până la punctul de control, în temperaturi extrem de ridicate. 

Cei opt concurenți au fost puși față în față cu o misiune aproape imposibilă, fiind nevoiți să transporte o bucată de gheață de douăzeci de kilograme până la punctul de control, în temperaturi extrem de ridicate.

Misiunea a fost cu atât mai complicată, cu cât, clasamentul final al echipelor de la punctul de control a fost stabilit de starea blocului de gheață. Proba cântarului a adus și echipa câștigătoare.

Ana și Raluka au reușit să aducă la punctul de control cea mai mare cantitate de gheață, rezervându-și dreptul de a nominaliza echipa aflată în pericol de eliminare.

Ce va spune dragonul din cutia neagră?

Cel mai dur reality show continuă să fie o luptă contracronometru, care până în acest moment le-a testat vedetelor rezistența fizică, psihică și abilitățile de supraviețuire. Patru echipe se află la doar câțiva pași de ultima țară din maratonul de 5000 de kilometri- Thailanda, competiția va deveni din ce în ce mai intensă.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu și Raluka şi Ana Baniciu sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

Mămăligă și bulz, în mijlocul Cambodgiei! Crudu: "Bucură-te, avem țuiculiță! Ăștia, aici, sunt niște triști, nu bea... După lacrimi de emoție, a venit bucuria! Dragonul verde din cutia neagră i-a salvat pe Lora și Ionuț Ghenu de la elimina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x