Antena Căutare

A început o nouă aventură la „Asia Express”! Vedetele trebuie să treacă printr-un test de foc!

Acum mai bine de o lună, opt cupluri de vedete au acceptat provocarea „Asia Express” și s-au aventurat într-un maraton inedit pe teritoriul asiatic, care i-a scos din zona de confort încă din primul moment.

Acum mai bine de o lună, opt cupluri de vedete au acceptat provocarea „Asia Express” și s-au aventurat într-un maraton inedit pe teritoriul asiatic, care i-a scos din zona de confort încă din primul moment.

După 4700 de kilometri parcuși, doar trei echipe au rămas în cărți pentru marele premiu de 30.000 de Euro, dar până la a-și adjudeca primul loc, semifinaliștii au de înfruntat adevărate probe de foc.

Drumul vedetelor spre etapa decisivă a semifinalei, Bangkok, va fi presărat cu întrebări cheie din partea foștilor concurenți.

Pe parcursul misiunilor, Ana Baniciu și Raluka, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, alături de Vica Blochina și Daniela Crudu, trebuie să răspundă corect, demonstrând astfel că au rămas cu detalii importante din experiența „Asia Express”.

Doar echipele care vor trece cu ușurință acest mic test al rememorării vor avea o șansă mai mare la a rămâne în cărți pentru jocul final.

Luptă crâncenă pentru calificarea în marea finală ,,Asia Express”, doar două echipe vor merge mai departe: ,,Nici nu vr... Râzi cu lacrimi! Daniela Crudu a făcut accident cu ricșa! „Ziceai că sunt ursuleț de la circ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x