Antena Căutare

Adda, criză uriașă de nervi la Asia Express! Concurenta s-a răzbunat pe rucsac: „Nu mai fac nimic”

Proba de tatuaje tribale a făcut-o pe Adda să aibă o criză uriașă de nervi, după ce a aflat că aw fost descalificată, din cauza punctajului mic!

Aventura a continuat în ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express cu o nouă probă care le testează concurenţilor îndemânarea şi talentul! Vedetele au fost nevoite să refacă un desen tribal în cele mai mici detalii, pe mâna coechipierilor.

citește și: Speak, enervat la culme de gestul lui Alex Abagiu, la proba de olărit de la Asia Express: „Du-te-ncolo de copil chitros și tocilar”

Unele echipe nu s-au lăsat descurajate de complexitatea desenului și au încercat să dea tot ce au avut mai bun pentru a îndeplini cu succes misiunea!

Adda, criză uriașă de nervi la Asia Express! Concurenta s-a răzbunat pe rucsac: „Nu mai fac nimic”

Adda și soțul său, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Adda și soțul său, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

citește și: Lupta pentru amuletă de la Asia Express, moment neașteptat! Alexandru Abagiu a făcut un anunț ce i-a uluit pe toți: „Poți să mă atingi ușor pe mână”

Totuși, Adda a fost descalificată la această probă și acest lucru a enervat-o cumplit! Supărată, concurenta s-a răzbunat pe rucsac!

Urmărește materialul video de mai sus din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce s-a întâmplat!

Concurenții de la Asia Express, misiunea imposibilă! Ce tatuaje au fost nevoiți să-și facă pe piele: „Am văzut niște poc... Speak și Ștefania au dat lovitura la Asia Express! Ce surpriză le-a făcut Gina Pistol: „Doamnele şi Abagiii se vor oftic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x