Antena Căutare

„I-a dat cu eroare 404!”. Adda și Cătălin Rizea i-au dat șah mat unui psiholog, în „Asia Express”! Cântăreața, moment special, la pian! VIDEO

Adda și Cătălin Rizea au blocat un psiholog, în Taiwan, în ediția din „Asia Express”, sezonul 3, difuzată în cea de-a doua zi de Paște, pe 20 aprilie.

Echipele care luptă să ajungă în finala „Asia Express”, sezonul 3, au ajuns în casele unor localnici, după ce au trebuit să le caute câte un cadou, în piaţa de noapte din Taipei.

Piața i-a înnebunit pe concurenți, deoarece era plină de tarabe cu mâncare.

„Muream de foame și tocmai am ajuns în Iad! Era pedeapsa cea mai mare pentru mine!”, a spus Ștefania.

Ajunși la gazdele lor, Adda și Cătălin Rizea au reușit să blocheze un psiholog. „I-a dat cu eroare 404!”, a spus soțul cântăreței. „Eu sunt nebună”, i-a spus Adda, de altfel, psihologului, imediat ce a aflat cu ce se ocupă.

„Fă pe sfânta tu, că ești tu martiră!”. Cătălin Rizea și-a pierdut răbdarea cu Adda, aproape de finala „Asia Express”! Concurenții au separat crabi, în funcție de sex - VIDEO

În plus, Adda a găsit un pian, la care a cântat, cât să se „răcorească”.

Ce cadouri au reușit ele trei echipe rămase în „Asia Express”, sezonul 3, să găsească pentru gazdele lor și cum au fost primiți aflați din clipul de mai sus!

„Băi, știți cum miroase mortul? Ăla e parfum, tată! Pute! Ferească Dumnezeu de așa ceva!”. Stinky tofu, cel mai mare chin din „Asia Express”, sezonul 3! VIDEO

Finala „Asia Express”, sezonul 3, se apropie!

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania își folosesc ultimele și cele mai importante reusurse în călătoria lor pe Drumul Comorilor.

Cele trei echipe luptă ca să ajungă în Taipei, oraș în care se va desfășura marea finală. Câștigătorii „Asia Express”, sezonul 3, sunt tot mai aproape de marele premiu. Cine vor fi aceștia veți afla curând, după marea finală, la Antena 1.

„Băi, știți cum miroase mortul? Ăla e parfum, tată! Pute! Ferească Dumnezeu de așa ceva!”. Stinky tofu, cel mai mare chi... „Pute a mort!”. Stinky tofu, cel mai mare chin pentru concurenți! Certuri între coechipieri! Adda și Cătălin Rizea i-au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x