Antena Căutare

„Vrem și noi cu tine, tati!”. Alex Velea a avut partea de cea mai grea despărțire, înainte de plecarea în „Asia Express”

Alex Velea a plecat în aventura vieții sale. Departe de Antonia, Akim și Dominic, va trebui să supraviețuiască provocărilor din Asia, dar cel mai important test pe care va trebui să-l treacă este cel al dorului de familie. Imagini emoţionante cu toţi patru, în aeroport.

Alex Velea a plecat în aventura vieții sale. Departe de Antonia, Akim și Dominic, va trebui să supraviețuiască provocărilor din „Asia Express”, dar cel mai important test pe care va trebui să-l treacă este cel al dorului de familie. Imagini emoţionante cu toţi patru, în aeroport.

„O să-mi fie foarte dor de el, dar sunt sigură că o să fie foarte bine, pentru amândoi”, a spus Antonia.

„O să ne fie greu. Nu am fost niciodată separați o perioadă atât de lungă. Plecăm în necunoscut, pe un tărâm pe care nu-l cunoaștem, suntem convinși că o să avem niște probe dificile. Suntem siguri că o să ne fie super dor de familiile noastre. Antonia, o să mătopesc de dorul tău!”, a spus Alex Velea.

„Asia Express” va fi experiența vieții lor. Alex Velea și Mario Fresh vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

„Asia Express”, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând vor porni pe Drumul Comorilor din „Asia Express”, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

„Asia, venim!” Al treilea sezon „Asia Express”, la start! Ce și-au pus în bagaje concurenții, înainte de a porni pe „Drumul comorilor”?

În al treilea sezon al emisiunii „Asia Express”, Gina Pistol va prezenta emisiunea alături de Oase, cel care a câștigat sezonul anterior, demonstrând că a fost cel mai bun din cursa de pe Drumul Elefantului!

Speak şi Ştefania, în fața celei mai mari provocări din relație, „Asia Express”: „Ultima săptămână a fost haos!”... Încep filmările pentru sezonul 3. Concureţii Asia Express au plecat din România cu lacrimi în ochi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x