Antena Căutare

Alex Velea şi Mario Fresh, un duo de senzaţie în „Asia Express”! „Noi credem că facem o echipă bună, pentru că…"

Alex Velea şi Mario Fresh alcătuiesc una dintre echipele de senzaţie ale celui mai dur reality show de la Antena 1, „Asia Express - Drumul Comorii”, ce va fi difuzat curând. Ei au spus de ce cred că se vor descurca în competiție.

Alex Velea şi Mario Fresh, un duo de senzaţie în „Asia Express”! „Noi credem că facem o echipă bună, pentru că…"
Alex Velea şi Mario Fresh, un duo de senzaţie în „Asia Express”!

„Sunt un bărbat de 35 de ani care își urmează visul. Sunt plin de ambiție. Până acum, în toate locurile în care am fost și mi-am dorit să câștig am câștigat”, a spus Alex Velea.

„Și eu sunt o persoană foarte ambițioasă. Sunt un luptător adevărat. Am fost la peste 100 de festivaluri de muzică ușoară. Eram obișnuit să iau numai locul I”, a spus și Mario Fresh.

Cei doi cred că fac o echipă bună, pentru că se cunosc foarte bine.

„Noi credem că facem o echipă bună. În ultimii ani, am trăit foarte mult împreună. Ne știm tabieturile, minusurile, defectele și calitățile. Cred că vom face față oricărei situații. Sunt sigur de asta”, a spus Alex Velea.

Artistul a mai dezvăluit că fiii lui sunt fani ai emisiunii „Asia Express”.

„Copiii mei erau fani ai emisiunii înainte de a participa tatăl lor, pentru că anul trecut, când am prezentat Acces Direct, tot spuneam de Drumul Elefantului. Le-a plăcut foarte mult și probabil abia așteaptă să mă vadă”, a spus el.

Frații Ristei despre experiența Asia Express – „Aș mânca și o bucată de lemn”... Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, fără farduri și bucle în Asia Express: "Măcar cu rimel să ne dăm..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x