Antena Căutare

Ana Morodan, dispusă să cedeze imunitatea în Asia Express! Robert, reacție dură: ”A vorbit fără să susțină! Pur și simplu a aruncat niște vorbe!”

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat, în urma ediției de duminică, imunitatea, însă aceasta și-a exprimat dorința de a-i dona imunitatea lui Oase, pe care l-a rănit zilele trecute. 

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat, în urma ediției de duminică, imunitatea, însă aceasta și-a exprimat dorința de a-i dona imunitatea lui Oase, pe care l-a rănit zilele trecute.

Ana Morodan a fost implicată în accidentul de la proba de amuletă, în urma căreia Oase s-a ales cu piciorul în gips. Acum, însă, ea a decis să-i doneze imunitatea, lucru care stârnește controverse în rândul concurenților.

”Noi vrem să propunem să nu fiți voi cei votați, să ne voteze pe noi în locul vostru și să mergem la cursa pentru ultima șansă. Nu o fac din milă, ci din datorie”, a spus Morodan.

Decizia ei, însă, a stârnit controverse în rândul celorlalți.

”Ni s-a părut că a vorbit fără să susțină ceea ce vorbește, a aruncat niște cuvinte pur și simplu.”, a spus Robert.

De asemenea, CRBL s-a arătat impresionat de decizia ei, însă nu a acceptat: "A ales să facă treaba asta numai dacă primim voturi. Dar noi nu acceptăm!"

Vedeți reacțiile celorlalți, în clipul de mai sus!

Cine sunt cele trei echipe care vor participa în cursa pentru ultima şansă! Ruby, reacție neașteptată: ”Nu ne ofticăm!”... Ghinion pentru Cocuța și Bogdan! Ce au pățit în timpul cursei pentru ultima șansă: ”Ne învârteam ca în ceşcuţele din tir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x