Căutare Live

A slăbit și și-a schimbat culoarea părului! Ana Morodan, de nerecunoscut după participarea la „Asia Express”. Cum arată acum Contesa Digitală

Ana Morodan nu este un personaj de uitat! Cu toții ne aducem aminte de momentele amuzante care au consacrat-o, la „Asia Express”. Acum vedem și noi cum s-a schimbat Contesa Digitală, după participarea în cel mai dur reality show românesc

Ana Morodan nu este un personaj de uitat! Cu toții ne aducem aminte de momentele amuzante care au consacrat-o, la „Asia Express”. Acum vedem și noi cum s-a schimbat Contesa Digitală, după participarea în cel mai dur reality show românesc.

„Șobolani, șoareci, șerpi...”, își amintește Ana Morodan, din experiența „Asia Express”.

Ana Morodan, o adevărată apariție pe oriunde își face prezența, a uimit telespectatorii cu stilul ei excentric, dar și cu sinceritatea de care a dat dovadă la „Asia Express”. Nu este de mirare că a câștigat imediat simpatia tuturor.

Considerată a fi una dintre cele mai transparente personaje din showbiz-ul românesc, Ana Morodan a făcut deliciul tuturor în cadrul celui mai dur reality show din România, căci replicile ei amuzante nu pot fi uitate prea ușor!

Lunile au trecut, iar Ana Morodan a făcut schimbări importante în viața ei. Și-a păstrat atitudinea pozitivă și sinceră, dar, la nivel fizic, totul a luat o altă formă! Ana Morodan și-a deschis culoarea părului și a topit câteva kilograme bune.

Încă de la participarea la „Asia Express”, Ana Morodan a rămas o prezență extrem de plăcută și nu este de mirare că numărul urmăritorilor de pe Instagram a crescut considerabil.

Oase, coprezentator în sezonul 3 Asia Express... Este OFICIAL! Ei sunt cei care vor participa la Asia Express în sezonul 3...
Ultimele știri