Live acumMarea Unire ZU
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Andrei şi Liviu, în căutarea unui loc de dormit! "Suntem un fel de Cireşarii. Şi aia îşi luau rucsacul în spate şi plecau degeaba"

După probe, încercări, misiuni, trezit dis-de-dimineață, la ora 6, pe Liviu și pe Andrei i-a prins noaptea hoinărind pe străzile din Thailanda. 

După probe, încercări, misiuni, trezit dis-de-dimineață, la ora 6, pe Liviu și pe Andrei i-a prins noaptea hoinărind pe străzile din Thailanda.

Cei doi încearcă să îşi găsească un loc de dormit, iar peripețiile nu contenesc. Începe, încă o dată, hazul de necaz cu care Vârciu și colegul Ștefănescu ne-au obișnuit pe tot parcursul aventurii "Asia Express".

"Suntem un fel de Cireşarii. Şi aia îşi luau rucsacul în spate şi plecau degeaba", se amuză Andrei.

"Asia Express", cel mai dur reality show de televiziune, i-a trecut pe concurenți prin toate stările, de la disperare și deznădejde, la entuziasmul de a ajunge cât mai aproape de marele premiu final de 30.000 de Euro.

Mai sunt trei echipe rămase în competiție, iar finala e aproape, ultimele misiuni având loc în Thailanda, ultima țară din cei 5000 de kilometri parcurși pe Drumul Dragonului.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video