Antena Căutare

Andrei şi Liviu, în căutarea unui loc de dormit! "Suntem un fel de Cireşarii. Şi aia îşi luau rucsacul în spate şi plecau degeaba"

După probe, încercări, misiuni, trezit dis-de-dimineață, la ora 6, pe Liviu și pe Andrei i-a prins noaptea hoinărind pe străzile din Thailanda. 

După probe, încercări, misiuni, trezit dis-de-dimineață, la ora 6, pe Liviu și pe Andrei i-a prins noaptea hoinărind pe străzile din Thailanda.

Cei doi încearcă să îşi găsească un loc de dormit, iar peripețiile nu contenesc. Începe, încă o dată, hazul de necaz cu care Vârciu și colegul Ștefănescu ne-au obișnuit pe tot parcursul aventurii "Asia Express".

"Suntem un fel de Cireşarii. Şi aia îşi luau rucsacul în spate şi plecau degeaba", se amuză Andrei.

"Asia Express", cel mai dur reality show de televiziune, i-a trecut pe concurenți prin toate stările, de la disperare și deznădejde, la entuziasmul de a ajunge cât mai aproape de marele premiu final de 30.000 de Euro.

Mai sunt trei echipe rămase în competiție, iar finala e aproape, ultimele misiuni având loc în Thailanda, ultima țară din cei 5000 de kilometri parcurși pe Drumul Dragonului.

Vica și Daniela pe punctul să clacheze în Thailanda: ”Tu nu știi ce faci, nu știi unde suntem și încotro mergem!”... Jocul se complică în semifinala Asia Express: echipele, supuse la un test de către foștii concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x