Antena Căutare

Asia Express, 17 octombrie 2021. Concurenții au fost puși să mănânce un cap de oaie. Ce reacții au avut

În ediția 18 a sezonului 4 din Asia Express, cele șapte echipe au avut parte de un "festin" care nu a fost tocmai pe gustul lor. Concurenții au fost puși să mănânce un cap de oaie pentru a trece la următoarea misiune.

cuza-mănâncă-cap-de-oaie-emi-are-mâna-la-ochi Galerie
În ediția 18 a sezonului 4 din Asia Express, cele șapte echipe au avut parte de un "festin" care nu a fost pe gustul lor. | Antena 1

Cele șapte echipe luptă în această seară pentru Jocul de Amuletă, iar probele pe care le au de îndeplinit nu sunt tocmai unele ușoare. Concurenții au început ziua cu forțe proaspete și zâmbetul pe buze, însă "pofta" lor de adrenalina s-a pierdut când au aflat că trebuie să curețe și să mănânce capete de oi.

Competiția a început să fie mult mai dificilă, iar participanții sunt nevoiți să își depășească limitele fizice și psihice. De data aceasta, cuplurile au avut parte de un "festin" care le-a lăsat un gust "amar". Aceștia au mâncat un cap de oaie, cu tot cu ochi și creier, iar reacțiile nu au ezitat să apară.

Vorba lui Cosmin Natanticu s-a adeverit, iar concurenții au mâncat un cap de oaie

Cosmin Natanticu a presimțit încă de la prima probă a ultimei etape din Turcia că vor fi puși să mănânce capete de oi. Acest tip de preparat este o adevărată delicatesă culinare în locul în care se află concurenții.

Preparatul nu a fost unul pe gustul celor șapte echipe care au înghițit cu greu ochii, limba și creierul de oaie.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au gătit un preparat tradițional, în Cursa pentru Ultima Șansă

"Când mi-a zis să mănânc ochiul ăla, m-a terminat. (....) Eu nu voiam să văd ochiul. Strategia mea era să îmi anulez câte simțuri pot, să nu aud, să nu văd, să nu miros și dacă e să îmi pierd și gustul, acum e momentul", a spus Mihai Petre, vizibil dezgustat.

Elwira Petre nu s-a putut abține și a început să plângă în timp ce mânca din capul de oaie. De asemenea, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi imediat când a văzut ce trebuie să mănânce.

"Încearcă să taci, agravezi situația!", i-a spus Mihai Petre soției sale.

"Deja îmi stătea în gât. Eu nu mănânc așa ceva", a spus Maria Speranța când a văzut preparatul.

"Nu puteam să înghit că îmi venea să vomit. Dacă vomit, vomită și ăsta, iar după pa probă", a mărturisit Emi.

"Am avut un blocaj psihic și nu am putut să trec peste el", a dezvăluit Lidia Buble.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Adriana Trandafir si Maria Speranța au fost răsfățate de gazdă. Ce au mâncat concurentele

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 17 octombrie 2021. Echipele au fost puse să curețe capete de oaie. Cum au reacționat concurenții... Asia Express, 17 octombrie 2021. Ce echipe s-au calificat la Jocul pentru Amuletă. Concurenții au avut parte de o surpri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x