Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. Care a fost prima misiune de pe Drumul Împăraților. Ce au fost nevoiți concurenții să facă

Cele nouă echipe au avut parte de o altă surpriză de proporții mari după ce Irina Fodor i-a rugat să renunțe la telefoane, bani și portofele.

Cuza și Emi la Asia Express, își fac bagajul Galerie
Cele nouă echipe au avut parte de o altă surpriză de proporții mari după ce Irina Fodor i-a rugat să renunțe la telefoane, bani și portofele. | Antena 1

Concurenții au avut parte de o cursă de "foc" încă de când au început să facă primul autostop din sezonul 4 Asia Express, însă faptul că au reușit să ajungă la destinația impusă de Irina Fodor în timp util a fost motivul care i-a motivat mai mult.

După ce au fost nevoiți să lase telefoanele, banii și portofelele pentru a continua aventura vieții lor, Irina Fodor le-a explicat care este prima misiune pentru a câștiga o zi liberă, cazare, bani și marele avantaj de a rămâne în competiție.

Citește și: Mihai Petre visează misiunile Asia Express: „Elwira nu știa ce e cu mine”. Premiera sezonului 4 Asia Express, 18 septembrie

"La sfârșitul acestui show, cine ajunge la mine primul primește imunitate. Asta înseamna o zi de odihnă, bani de cazare, bani de masă, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.", le-a dezvăluit Irina Fodor concurenților, înainte de a le spune ce au de făcut.

Care a fost prima misiune din sezonul 4 Asia Express

Înainte de a pleca în marea călătorie, concurenții au primit din partea Irinei Fodor o mapă, unde se afla plicul cu instrucțiuni pentru prima cursă din sezonul 4 Asia Express. Mai mult decât atât, cele nouă perechi au primit și o hartă pentru a se orienta mai bine.

"La geografie n-am avut nicio treabă în viața mea cu nimic, iar când am văzut mapa aia am zis: "Doamne, măcar Shift să știe ceva".", a spus Connect-R.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 20. Provocări în Deșert. Cum a fost surprinsă echipa de filmare, alături de dromaderi

Irina Fodor le-a explicat că vor pleca în ordinea în care au ajuns la ea, la 2 minute distanță unii de alții. Primele care au plecat în misiune au fost Adriana Trandafir și Maria Speranța, apoi Mihai Petre și Elwira, urmați de Shift și Connect-R, ultima echipa care a plecat în misiune a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco.

În prima misiune din sezonul 4 Asia Express, concurenții trebuie să ajungă la stadionul Ermeydani Kirkpinar, însă înainte de a pleca spre destinație sunt nevoiți să găsească trei elemente: tobe, fluier și ulei. Acolo îi așteaptă steagul Asia Express.

Concurenții nu au stat prea mult pe gânduri și au folosit timpul în favoarea lor, momentul fiind unul de-a dreptul tensionant pentru majoritatea echipelor. Cele nouă perechi au plecat mai pregătite ca niciodată să ajungă pe primul loc în competiție.

Despre sezonul 4 Asia Express

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 18 septembrie 2021. Lidia și Estera, Natanticu și Eliza, greșeala care le-ar putea afecta poziția în clasa... Asia Express, 18 septembrie 2021. La ce truc a apelat Maria Speranța pentru a-i întârzia pe ceilalți concurenți în prima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x