Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. Mihai Petre și Connect-R au avut parte de o luptă care s-a lăsat cu accidentări

Următoarea misiune din sezonul 4 Asia Express a venit cu noi provocări pentru cele nouă echipe, care trebuie să se lupte în haine de wrestler.

Mihai Petre și Connect-R se luptă Galerie
Următoarea misiune din sezonul 4 Asia Express a venit cu noi provocări pentru cele nouă echipe, care trebuie să se lupte în haine de wrestler. | Antena 1

După ce au obținut cele trei elemente și au ajuns la stadionul Ermeydani Kirkpinar, concurenții au primit noi instrucțiuni pentru următoarea misiune pe Drumul Împăraților. Cele nouă echipe au găsit un nou plic cu detalii importante despre ce urmează să se întâmple.

Concurenții au rămas cu gura căscată când au aflat că trebuie să se ungă cu ulei și să se lupte între ei. Misiunea presupune ca primul cuplu care obține trei papuci să treacă la nivelul următor al cursei.

Adrenalina și momentele savuroase nu au lipsit nici de data aceasta, mai ales după ce echipele au înțeles ce au de făcut. Adriana Trandafir și Maria Speranța au fost cele care și-au dat seama rapid că treaba nu este chiar atât de ușoare pe cât pare.

Adriana Trandafir și-a ales ca partener de luptă pe Cuza cu un motiv clar: "L-am ales pe Cuza, m-am gândit așa că o avea milă."

Citește și: Autostopul, misiune imposibilă pentru Connect-R și Shift la „Asia Express”: „Ni s-a dublat dimensiunea picioarelor”

La câteva minute după ce lupta dintre cei doi a început, Maria Speranța l-a "amenințat" pe Cuza într-un mod de-a dreptul amuzant: "Dacă îi faci ceva lui mama o să pleci acasă"

Lupa celor două echipe a fost una foarte aprigă, iar colegii lor au urmărit spectacolul de la câțiva metrii distanță.

Cea de-a doua lupta a fost între echipa Cuza și Emi și echipa Patrizia Paglieri și Francesco, apoi a urmat lupta între echipa Patrizia Paglieri și Francesco și echipa Mihai și Elwira Petre, iar cea de-a patra luptă și cea mai dură a fost dintre echipa Mihai și Elwira Petre și echipa Connect-R și Shift.

Mihai Petre și Connect-R, lupta care s-a lăsat cu accidentări

Compeția și adrenalina se află la cote maxime, iar lupta dintre Mihai Petre și Connect-R a fost una spectaculoasă. Cei doi au venit mai pregătiți ca niciodată să treacă de această misiune, lucru care a făcut momentul lor și mai palpitant.

Ceilalți concurenți au urmărit atenți lupta dintre Mihai Petre și Connect-R. Aceștia au avut câteva reacții neașteptate atunci când cei doi au început să se accidenteze.

"I-a dat la operație", a spus Zarug.

Mihai Petre s-a ales cu o durere la nivelul umărului, iar Connect-R a rămas surprins de ambiția colegului său de competiție.

"Și nu îmi venea să cred, băi ești nebun, cum să ne batem în halul ăsta.", a spus artistul.

Citește și: Mihai Petre visează misiunile Asia Express: „Elwira nu știa ce e cu mine”. Premiera sezonului 4 Asia Express, 18 septembrie

"Eu vedeam papuci, nu îl vedeam pe Connect-R sau Shift", a completat Mihai Petre.

În timpul luptei, cei doi s-au lovit la umăr, însă nu au ezitat să își ceară scuze după ce au terminat "războiul" pentru papuci.

În cea de-a doua rundă, Connect-R a avut parte de o accidentare la care nu se aștepta. Pentru a obține un papuc de la el, Mihai Petre l-a aruncat pe sus, iar colegul să de competiția nu a mai putut intra în "ring".

"Iar i-a dat la operație. I-a rupt mâna ca să câștige jocul, bravo", a mai spus Zarug în timp ce îi privea.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 18 septembrie 2021. Cum a reacționat Mihai Petre după ce a văzut costumul de wrestler. Nici Cuza n-a fost ... Asia Express, 18 septembrie 2021. Cuza s-a îngrozit când a văzut costumul de wrestler. Cum arată în ținuta mulată din la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x