Antena Căutare

Asia Express, 18 septembrie 2021. Patrizia Paglieri și fiul ei au avut probleme cu autoritățile. Cei doi s-au "certat"

Primul autostop de la Asia Express a fost unul plin de peripeții. Unele echipe au găsit rapid transport până în locația în care îi așteptau Irina Fodor, iar altele au întâmpinat momente delicate.

Patrizia Paglieri și Francesco stau pe jos Galerie
Primul autostop de la Asia Express a fost unul plin de peripeții. Unele echipe au găsit rapid transport până în locația în care îi așteptau Irina Fodor, iar altele au întâmpinat momente delicate. | Antena 1

Aventura de pe Drumul Împăraților a început după ce cele nouă echipe au fost lăsate cu autocarul în Edirne, acolo unde au luat micul dejun. Reacția lor a fost una de-a dreptul savuroasă când au găsit primul plic din sezonul 4 Asia Express.

Concurenții au fost nevoiți să facă primul autostop, care a fost unul de-a dreptul memorabil pentru toată lumea. Unora le-a surâs norocul și au reușit să plece cu prima mașină pe care au oprit-o, iar altora le-a fost foarte greu să își depășeașcă limite.

Tensiunile și panica au fost primele sentimente care au pus stăpânire pe cele nouă echipe, iar prin momente dificile au trecut și Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco.

Citește și: Patrizia Paglieri, declarații exclusive despre Asia Express: ”Este prima emisiune la care particip pe care o voi urmări”

"Eram disperată", a dezvăluit Patrizia Paglieri când și-a văzut colegii de competiție că încep să plece pe rând spre destinația în care sunt așteptați de Irina Fodor.

Patrizia Paglieri și Francesco au avut probleme cu autoritățile

Printre echipele care au plecat ultimele cu mașina s-a numărat și cea formată din Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. După ce au văzut că nu găsesc transport, cei doi au decis să o meargă pe jos, fapt care a dus la câteva discuții aprinse între ei.

"Tu ce vrei, să te duci acolo pe jos, nu?", a întrebat-o Francesco pe mama lui, vizibil nervos și agitat.

"Francesco, să nu ne certăm la prima cursă, te rog frumos!", i-a spus Patrizia Paglieri.

Concurenții au reușit să oprească o mașină care să-i ducă spre destinația în care erau așteptați de celelalte echipe, însă nu se așteptau la ceea ce a urmat. Autovehicului a oprit în fața în fața unei unități militare și au avut probleme cu autoritățile.

Citește și: Patrizia Paglieri și Francesco, despre experiența Asia Express: "Fiecare zi acolo e ca un an în București"

"Am reușit să oprim prima mașină, cea care urma să ne ducă. Unde s-a oprit mașina? Fix în fața unei unități militare, iar turcii sunt foarte stricți cu partea asta. Nu am avut voie nici să filmăm, deci este un episod pe care l-am trăit amândoi.", a mărturisit Francesco.

"L-am trăit singuri, fără camere", l-a mai completat mama lui.

Despre sezonul 4 Asia Express

Cele nouă echipe care au decis să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 18 septembrie 2021. De ce s-a îmbrăcat Irina Fodor în prințesă otomană în prima ediție. Ce le-a explicat e... Asia Express, 18 septembrie 2021. Ce bărbat i-a atras atenția Lidiei Buble încă din prima clipă: "Vai, ce frumos e ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x