Antena Căutare

Asia Express, 2 noiembrie 2021. Cum a reacționat Cosmin Natanticu când a aflat ce a recunoscut Eliza în seara petrecută fără el

Au ieșit detalii neașteptate la careu după Jocul de Amuletă care a fost câștigat de Lidia Buble și Elwira Petre. Echipele reconfigurate au vorbit despre seara pe care au petrecut-o împreună, iar Cosmin Natanticu a "fiert" când a auzit ce a recunoscut soția lui.

cosmin-eliza-natanticu-estera-buble-mihai-petre-la-careu Galerie
Au ieșit detalii neașteptate la careu după Jocul de Amuletă câștigat de Lidia Buble și Elwira Petre. | Antena 1

Ziua a început cu un Joc de Amuletă pentru două echipe reconfigurate: Mihai Petre și Cosmin Nanaticu, Lidia Buble și Elwira Petre. Cei patru au trecut prin probe care le-au pus la încercare răbdarea, dexteritatea și forța, iar victoria a fost obținută de cele două concurente.

La întâlnirea de la careu, Irina Fodor a fost cea care a anunțat câștigătorii jocului și le-a pus câteva întrebări concurenților. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV le-a cerut echipelor să-i povestească cum au petrecut seara și cum s-au descurcat alături de noii parteneri.

Citește și: Asia Express, 2 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat ultimul Joc de Amuletă din Georgia. Cum s-au descurcat în noul format

Estera Buble și Eliza Natanticu au fost primele care au vorbit despre locul în care au dormit și cum au fost tratate la cazare. Cosmin Natanticu a ascultat cu atenție și a "fiert" când a auzit cum și-a petrecut soția sa seara, fără el.

Cosmin Natanticu, surprins de dezvăluirile Elizei Natanticu la Asia Express

Norocul le-a surâs Esterei Buble și Elizei Natanticu, deși nu s-au putut califica la Jocul de Amuletă din această seară. Concurentele s-au bucurat din plin de o cazare pe placul lor, unde s-au odihnit pe măsură.

Soția lui Cosmin Natanticu și-a surprins partenerul cu cele mai neașteptate dezvăluiri despre seara petrecută fără el.

Citește și: Emi și Cuza au obținut imunitatea la Asia Express – Drumul Împăraţilor. Mihai și Elwira Petre, rivali în jocul de amuletă, diseară

"Noi am avut curtea plină de admiratori, care mai de care cu daruri și ofrande, pentru că eram două zeițe acolo într-o curte. Am fost tratate regește, atât pot să zic. Înainte de asta ne-am chinuit foarte mult să facem rost de cazare. (....) Este foarte ușor fără Cosmin", a dezvăluit Eliza Natanticu, vizibil amuzată.

"Dar și când am găsit, am bubuit-o.", a completat-o Estera Buble.

Cosmin Natanticu nu s-a putut abține și le-a dat o replică de-a dreptul savuroasă: "Pe cine? Pe cazare?"

"E, am bubuit noi ceva", i-a răspuns Eliza sarcastică, cu zâmbetul pe buze.

"Sincer, eu nu i-am simțit lipsa lui Cosmin în pat azi-noapte.", a mai adăugat ea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 2 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat ultimul Joc de Amuletă din Georgia. Cum s-au descurcat în noul form... Asia Express, 2 noiembrie 2021. Ce strategie a folosit Lidia Buble la autostop. Ce a pus-o pe Elwira Petre să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x