Antena Căutare

Asia Express 2021. Ce sfaturi a primit Irina Fodor de la Gina Pistol pentru sezonul 4, Drumul Împăraților

Pentru Asia Express - Drumul Împăraților, Gina Pistol a avut grijă să-i ofere Irinei Fodor toate informațiile de care are nevoie. Prezentatoarea sezonului 4 a fost surprinsă să afle ce lucruri îi trebuie în uimitoarea aventură, pe meleagurile Turciei, Georgiei, Iordanului și Israelului.

Asia Express - Drumul Împăraților, sezonul 4 Galerie
Irina Fodor și Gina Pistol | Antena 1

Gina Pistol, fosta prezentatoare Asia Express, a inițiat-o pe Irina Fodor pentru experiența de pe Drumul Împăraților. Simpatica prezentatoare i-a spus care sunt cele mai importante lucruri fără de care nu va putea avea o experiență ușoară.

Irina Fodor, cea care are grijă de cele 9 perechi, a primit un apel telefonic de la Gina Pistol prin care a aflat toate informațiile de care are nevoie: "Am vorbit cu Gina, m-a sunat ca să-mi facă, așa, un mic training și primul lucru cu care a început a fost «Să-ți iei un sac de dormit! Unele hoteluri nu-s ce trebuie.». E normal, ajungi în zone care nu sunt turistice neaparat, nu sunt zone comerciale, nu există hoteluri. Găsești de două margarete, nu de trei stele (n.r hoteluri). Nu ai întodeauna toate condițiile", a povestit Irina Fodor, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Pentru Irina Fodor, emisiunea Asia Express e una dintre cele mai provocatoare experiențe pe care le-a trăit în calitate de prezentatoare TV, lucru peste care Gina Pistol nu a putut să treacă așa ușor, având în vedere că a trăit la intensitate maximă experineța asiatică timp de trei sezoane.

Citește și: Irina Fodor nu le va spune concurenților "simpaticilor". Dezvăluiri despre pregătirile pentru Drumul Împăraților

"Am reținut să-mi iau un sac de dormit, mi-a spus să-mi iau o geantă de sală, pentru că o să mă mișc foarte mult pe teren mergând în fața conurenților și va trebui să am machiajul, haine de schimb, tot telul de lucruri de genul acesta. Mi-a spus, cum ajung în cameră să și dorm imediat, să nu pierd timpul prea mult pentru că n-am foarte mult. (...) Merg după sfaturile Ginei! Mi-a spus să-mi iau două prosoape mari, de plajă. Să pun un prosop pe pernă și un prosop pe pat", spune Irina Fodor.

Irina a aflat că va trebui să se trezească în fiecare dimineață pe la ora 4.

Asia Express 2021. Irina Fodor nu le va spune concurenților "simpaticilor".Dezvăluiri despre pregătirile pentr... Asia Express 2021. Cum arată echipa din spatele camerelor de filmat, care alearga pe Drumul Împăraților alături de concu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x