Antena Căutare

Asia Express 2021. Irina Fodor nu le va spune concurenților "simpaticilor".Dezvăluiri despre pregătirile pentru Drumul Împăraților

Asia Express continuă aventura pe Drumul Împăraților! Sezonul cu numărul 4 o va avea prezentatoare pe Irina Fodor, cea care i-a luat locul Ginei Pistol în cel mai dur reality show din România. De ce va renunța noua prezentatoare la alintul "simpaticilor".

Asia Express - Drumul Împăraților, sezonul 4 Galerie
Irina Fodor, Oase și Marius Damian la Asia Express - Drumul Împăraților, sezonul 4 | Antena 1

Ca în fiecare an, primii care își fac bagajele și pleacă în cea mai dură aventură sunt prezentatorii. Pe Drumul Împăraților, concurenții vor fi însoțiți de Irina Fodor, Oase și Marius Damian, într-o cursă ce va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și cu alte destinații surpriză.

Prezentatoarea Asia Express 2021 a făcut câteva dezvăluiri despre viitorul sezon. Irina Fodor este mai mult decât entuziasmată că ia parte la una dintre cele mai provocatoare experiențe din viața sa. Deși este extrem de sigură pe ea, recunoaște că o năpădesc emoțiile la gândul că va avea parte de o călătorie despre care nu știe prea multe. Cu toate acestea, este măgulită de faptul că echipa Antenei 1 a ales-o să fie una dintre figurile principale ale celor mai mari și îndrăgite producții din România: Chefi la Cuțite și Asia Express.

"Credeam că o să am parte de o singură premieră anul acesta, și anume prezența de la Chefi la cuțite, dar se pare că aventura mea continuă cu producțiile cele mai îndrăgite. Am mari emoții și sper să fie totul bine. Mi-e greu să plec atâta timp de acasă, dar cumva, pe undeva, simțeam și un pic de invidie pentru Răzvan care a trăit aventura asta la maximum și eu șitam doar din povești", spune Irina Fodor, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

De ce renunță Irina Fodor la alintul "simpaticilor". Cum se va adresa concurenților

Irina Fodor, prezentatoarea de la Asia Express - Drumul Împăraților, renunță la alintul care a consacrat-o pe Gina Pistol: "simpaticilor".

"Anul acesta vom schimba «simpaticilor», vor deveni «dragii mei», expresie care cred că le va transmite că eu sunt alături de ei și că îi susțin și sunt gata oricând să ofer un umăr pe care să plângă sau o bătaie de palmă pentru când sunt victorioși", a explicat Irina Fodor.

Provocările sunt mari pentru prezentatoarea Tv și asta pentru că trebuie să învețe multe trucuri care să-i facă experiența cât de cât ușoară. Deși pentru unii ar putea părea lucru insignifiant, pe Irina Fodor o parte extrem de importantă a călătoriei sale și a muncii de prezentatoare este machiajul.

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare de la Chefi la Cuțite

În acest sens, a făcut cursuri pentru a învăța să își facă make-up-ul la "foc automat", special pentru Tv, în Asia Express: "Eu știu să mă machiez, dar machiajul de Tv are alte cerințe și am făcut niște cursuri la foc automat, în ultimele două săptămâni. Sper să meargă mânuțele repede acolo. Ideea e ca într-o oră să fiu gata", spune Irina Fodor.

Prezentatoarea Asia Express România dezvăluie că nu îi este deloc teamă de gândaci și alte insecte care ar putea să o deranjeze în aventura vieții ei: "De gândăcei nu mi-e frică, nu mi-e scârbă. Dacă am păianjeni, îi iau cu mâna și îi arunc afară, că mi-e milă să omor", mai spune prezentatoarea Asia Express.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Cine e Marius Damian, co-prezentatorul de la Asia Express... Asia Express 2021. Ce sfaturi a primit Irina Fodor de la Gina Pistol pentru sezonul 4, Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x