Antena Căutare

Asia Express 2021. Cum arată echipa din spatele camerelor de filmat, care alearga pe Drumul Împăraților alături de concurenți

În spatele emisiunii Asia Express se află zeci de oameni care muncesc din greu pentru a obține o producție cu adevărat excepțională, ce ține cu sufletul la gură milioane de români. Cum arată echipa de filmare care va alerga alături de cele nouă perechi de concurenți pe Drumul Împărților.

Asia Express - Drumul Împăraților, sezonul 4 Galerie
Oase, Irina Fodor și Marius Damian | Antena 1

Din Turcia, vor pleca spre Georgia, iar mai apoi pe meleagurile Azerbaidjanului. Vor avea misiuni peste misiuni și puține căi ușoare spre a le rezolva. Concurenții sezonului 4 Asia Express au parte de cea mai dură experiență a lor într-un reality show care le testează rezistența fizică, psihică și le întinde la cote alarmante răbdarea.

Alături de ei vor fi necontenit cameramanii, prietenii din spatele obiectivelor, care vor suprinde în detaliu cele mai profunde reacții, temeri, bucurii și încercări pe un drum despre care nu se știu prea multe.

Împreună cu perechea sa, fiecare cameraman va trece prin experiențe dure și este de la sine înțeles că trebuie să fie bine antrenat pentru momentul "startului".

Cum arată echipa din spatele camerelor de filmat, de la Asia Express - Drumul Împăraților

Cosmin Seleși este cel care a arătat tuturor cine face parte din echipa care lucrează pentru cel mai dur reality show din România. Prezentatorul i-a numit "cei care aleargă mai mult decât concurenții": "Începe un nou sezon @asiaexpressromania, ei sunt băieții care aleargă mai mult decât concurenții!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine sunt concurenții din sezonul 4, Asia Express - Drumul Împăraților

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. Nouă perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză.

Cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Asia Express 2021. Ce sfaturi a primit Irina Fodor de la Gina Pistol pentru sezonul 4, Drumul Împăraților... Cine e Mihai Dan Zarug, concurentul de la „Asia Express”, sezonul 4. Tot ce trebuie să știi despre partenerul lui Lorele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x