Antena Căutare

Asia Express, 23 noiembrie 2021. Cuza și Emi au fost tratați „regește” de un șofer. Cu cine vrea „să se căsătorească” Lidia Buble

În ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express, cele trei echipe au fost provocate să învețe denumirea unor obiecte în limba ebraică și să facă munca unui curier. După ce au luat prima comandă de la client, concurenții au fost nevoiți să îi aducă câteva dintre obiectele pe care le-au învățat la începutul probei.

cuza-emi-în-Israel Galerie
În ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express, cele trei echipe au fost provocate să învețe denumirea unor obiecte în limba ebraică și să facă munca unui curier. | Antena 1

Ziua a început cu un Joc de Amuletă pentru cele trei echipe rămase în cursa de pe Drumul Împăraților. Cuza și Emi au ieșit victorioși și au primit un avantaj la următoarea probă, însă celelalte vedete au fost nevoite să mai rămână alături de Irina Fodor pentru a îndeplini o misiune.

Concurenții au făcut autostopul din nou la Asia Express, lucru care s-a dovedit a fi foarte dificil. Deși au reușit să câștige puțin timp în drum spre următoarea destinație, echipele au rămase surprinde de noua misiune.

Citește și: Asia Express, 23 noiembrie 2021. Cât de bine își cunosc coechipierii. Ce au spus despre colegii lor

Cuplurile de vedete au fost puse „să intre în pielea” unui curier, după ce au repetat de mai multe ori denumirea unor obiecte în limba ebraică. Proba a fost una solicitantă, mai puțin pentru Cuza și Emi, care s-au descurcat perfect și au trecut rapid de ea.

Cum au fost tratați Cuza și Emi în mașina unui șofer din Israel, la Asia Express - Drumul Împăraților

Băieții de la Noapte Târziu s-au bucurat de un succes răsunător și la cel de-al doilea autostop din ediția 40 a sezonului 4 Asia Express. Cei doi au urcat în mașina unor oameni din Israel, care i-a tratat regește.

Nici bine nu au plecat spre destinație, că femeia din autovehicul s-a oferit să îi întrebe dacă își doresc ceva de băut și de mâncat. Concurenții nu au putut să o refuze și au profitat din plin de ocazie.

„Ne-au dat cola și foitaje cu ciocolată. Bombă”, a spus Emi.

„Restaurant pe roți a fost”, l-a completat Cuza.

Lidia Buble a vrut „să se căsătorească” cu un bărbat în Asia Express

În timp ce băieții de la Noaptea Târziu se îndreptau spre noua misiune, Lidia Buble și Estera încercau să livreze comanda corectă unui tânăr. Artista a rămas impresionată de aspectul fizic al localnicului încă din prima clipă în care l-a văzut.

Concurenta i-a cerut bărbatului să-i mai spună încă o dată lista de produse: „Mai spune-mi o dată, dragostea mea”

De asemenea, Lidia Buble nu s-a putut abține și l-a întrebat dacă este însurat, răspunsul lui fiind unul care a pus-o pe gânduri.

Citește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Irina Fodor a mai dat un cufăr și o altă echipă riscă să fie eliminată

„Putem să ne căsătorim”, i-a spus artista în glumă.

Surorile Buble au reușit să îndeplinească misiunea, însă Mihai Petre și Elwira au întâmpinat dificultăți. În echipa soților Petre au început să apară mai multe probleme în momentul în care au făcut autostopul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 23 noiembrie 2021. Lidia Buble și Estera au oprit un șofer care le-a vorbit în română: „Am lucrat în Român... Asia Express, 23 noiembrie 2021. Cât de bine își cunosc coechipierul. Ce au spus concurenții despre colegii de echipă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x