Antena Căutare

Asia Express, 24 noiembrie 2021. Irina Fodor a oferit un cufăr și o echipă riscă eliminarea din competiție

În ediția 41 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, o altă echipă a primit din partea Irinei Fodor cufărul în care se ascunde o nestemată ce poate decide soarta din competiție.

irina fodor la asia express, in rochie rosie Galerie
O echipă a ajuns ultima la Irina Fodor și a primit cufărul din partea Irinei Fodor, riscând astfel eliminarea din Asia Express, sezonul 4 | Antena 1

Irina Fodor a mai oferit un cufăr uneia dintre echipele rămase în semifinala Asia Express 2021 și concurenții riscă astfel eliminarea de pe Drumul Împăraților.

Culoarea pietrei din interior este cea care decide dacă respectiva echipă ajunge în marea finală sau dacă pleacă acasă.

O altă echipă a primit un cufăr din partea Irinei Fodor și riscă eliminarea de la Asia Express-Drumul Împăraților

În ediția anterioară a îndrăgitului reality show de la Antena 1, Estera și Lidia Buble au primit un cufăr cu nestemat, fiindcă au fost ultimele care au reușit să ajungă la Irina Fodor. După ce și-au găsit un loc de cazare, concurenții rămași în competiție au avut parte de o surpriză de proporții! Cele trei echipe au primit scrisori de acasă, din partea celor dragi, și momentul a fost unul extrem de emoționant. Au curs lacrimi, s-au deschis sufletele și s-au făcut confesiuni și s-a întâmplat inclusiv o superbă cerere în căsătorie!

Apoi, a doua zi, în ediția 41 din sezonul 4 al reality show-ului, concurenții s-au reîntâlnit cu Irina Fodor și și-au adunat toate forțele, căci marea finală Asia Express este extrem de aproape.

Citește și: EXCLUSIV. Primele imagini cu Emi și iubita lui, după ce a cerut-o în căsătorie la Asia Express. Ce răspuns i-a dat tânăra

Totuși, pericolul nu a trecut, căci Irina Fodor a adus tuturor aminte că mai sunt cufere de dat, dar și multe misiuni de îndeplinit.

Prima probă i-a pus pe concurenți să „savureze” niște delicatese locale și să ghicească ingredientele, iar sarcina nu a fost deloc una simplă. Totuși, echipele nu au avut mult timp la dispoziție și dorința de-a ajunge în marea finala Asia Express 2021 a fost atât de mare, încât au făcut misiune după misiune.

Totuși, ultima echipă care a ajuns la Irina Fodor, la una dintre etapele din ediția 41 din sezonul 4 Asia Express, au primit cufărul cu nestemată și riscă eliminarea din competiție. Este vorba despre echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Totuși, chiar dacă vestea nu i-a bucurat, cei doi nu s-au lăsat descumpăniți, ci și-au propus să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită un loc în marea finală Asia Express 2021.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Ce au oferit semifinaliștii de la Asia Express gazdelor din Israel: „Vreți să încercați?”... Asia Express, 24 noiembrie 2021. Elwira Petre s-a enervat și a aruncat cu trusa de pictură: „Simțeam că este momentul de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x