Antena Căutare

Asia Express, 23 noiembrie 2021. Cine a primit un cufăr în ediția 40 a competiției. Echipa este în pericol de eliminare

Cursa de pe Drumul Împăraților se apropie de final, iar echipele încearcă să își păstreze locul în competiție. În ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express o nouă echipă a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor și a ales un cufăr, care poate conține o nestemată roșie sau verde.

trei-echipe-în-fața-irinei-fodor Galerie
În ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express o nouă echipă a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor și a ales un cufăr, care poate conține o nestemată roșie sau verde. | Antena 1

În ultima etapă din Asia Express - Drumul Împăraților, Irina Fodor a adăugat un element-surpriză, care a decis în ediția de luni, 22 noiembrie 2021, soarta din competiție a echipei formate din Cosmin și Eliza Natanticu.

În ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express, concurenții au aflat că mai există alte trei cutii care vor fi luate de cei care ajung pe ultimul loc în cursă. Faptul că în finală vor merge doar două echipe a pus mai multă presiune pe umerii lor.

Citește și: Asia Express, 22 noiembrie 2021. Mihai Petre, surpriză de proporții mari la autostop. Ce le-a dezvăluit un șofer: „Haios omul”

La scurt timp după ce au dovedit tuturor că își cunosc bine coechipierii, vedetele au pornit într-o nouă misiune. Traseul solicitant și oboseala și-au spus cuvântul, iar tensiunile au început să apară.

Ce echipă a primit cufărul în ediția 40 din Asia Express - Drumul Împăraților

Lidia Buble și Estera, Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira au luptat cot la cot pentru a ajunge pe primul loc la Irina Fodor. De asemenea, concurenții s-au folosit de toate avantajele în cursă și nu au renunțat la gândul că pot fi mai aproape de marele premiu de pe Drumul Împăraților, 30.000 de euro.

Echipele au început să sosească la destinația finală a ediției, rând pe rând, cu speranța că nu vor fi puși să aleagă o cutie. Momentul în care au așteptat verdictul prezentatoarei TV a fost unul emoționant și tensionat.

Citește și: Asia Express, 14 noiembrie 2021. Momentul emoționant în care echipele se reîntregesc. Ce reacție au avut când s-au reîntâlnit

Cei care au răsuflat ușurați a fost Mihai Petre și Elwira, dar și Cuza și Emi. Cuplurile de vedete au ajuns printre primele două echipe și nu vor intra în posesia cufărului, care le poate decide parcursul din competiție.

Lidia Buble și Estera au venit demoralizate din cursă, iar vestea că vor alege o cutie le-a adus lacrimi pe față. Sora artistei și-a făcut curaj și a luat un cufăr, însă nu s-a putut abține să nu plângă.

Fetele s-au certat pe drum spre Irina Fodor, lucru care le-a afectat poziția în clasament.

„Mi-e ciudă că ne blocăm în jocuri super mici. În loc să ne distrăm, noi ne-am certat. De mâine o să fiu alta”, a spus Lidia.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 23 noiembrie 2021. Cât de bine își cunosc coechipierul. Ce au spus concurenții despre colegii de echipă... Asia Express, 23 noiembrie 2021. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi și au curs lacrimi. Ce s-a aflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x