Antena Căutare

Asia Express, 26 septembrie 2021. Trei echipe s-au întrecut la tras cu arcul în jocul pentru amuletă

La jocul pentru amuletă din ediția 6 de la Asia Express s-au calificat Elwira și Mihai Petre, Emi și Cuza și Connect-R și Shift.

elwira-mihai-petre-arc-amuleta-asia-express Galerie
Concurneții au tras cu arcul în cadrul jocului d eamuletă din ediția 6 de Asia Express, sezonul 4 | Antena 1

În cadrul jocului pentru amuletă cele trei echipe calificate au avut de-a face cu săgeți, arcuri, ținte și puzzle de cuvinte. Scopul probei era asamblarea unui puzzle de cuvinte care reprezenta versuri din celebra „Scrisoarea a III-a” de Mihai Eminescu: „Noi? Bună pace! Și de n-o fi cu bănat, domnul nostru ar vrea să vază pe măritul împărat”.

Fiecare echipă a primit câte 7 săgeți. Pentru fiecare săgeată trasă corect aveau să primească un pachețel cu trei plăcuțe, care puteau conține silabe, litere, cuvinte, semne de punctuație, cu care cele trei echipe aveau să construiască o frază. După ce au terminat cele 7 săgeți, concurenții au dat de roată, unde au putut primi, oferi, sau fura săgeți.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune într-un hamam turcesc. Ce au fost nevoiți să facă

Cum s-au descurcat concurneții Asia Express la jocul de amuletă din ediția 6

La începutul probei Connect-R nu reușea să tragă cu arcul, scăpând săgeata din mâini, spre mirarea adversarilor. În cele din urmă, artistul a reușit să nimearscă ținta.

Concurenții au fost impresionați de precizia și atitudinea cu care Elwira Petre mânuia săgețile.

Rând pe rând, concurenții au tras cu arcul și au obținut piese pentru puzzle.

Apoi, au dat de roată și au obținut alte săgeți. Cuza și Emi au „furat” o săgeată de la Elwira și Mihai Petre, iar Connect-R și Shift au fost puși în situația de a oferi o săgeată și i-au ales pe Cuza și Emi pentru a le oferi săgeata.

În cele din urmă, Elwira și Mihai Petre și-au dat seama de versurile ascunse în plăcuțele de puzzle.

Citește și: Asia Express, 26 septembrie 2021. Emi și Cuza au călătorit în condiții foarte grele, într-o mașină frigorifică: „Beznă totală”

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 26 septembrie 2021. Concurenții au avut de învățat un poem în limba turcă. Cum s-au descurcat: „M-a luat p... Asia Express, 26 septembrie 2021. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit. Reacțiile conc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x