Antena Căutare

Asia Express, 27 septembrie 2021. Concurenții au pornit la „vânătoare” de găini. Cum s-au descurcat: „Mie îmi e cam frică”

În ediția a șaptea de Asia Express, concurenții au pornit la o „vânătoare” de găini, iar misiunea nu a fost deloc ușoară.

colaj0-cocos-asia-express-proba Galerie
Concurneții Asia Express au ajuns la o fermă de găini | Antena 1

Una dintre probele pe care concurneții Asia Express le-au avut de îndeplinit în ediția cu numărul 7 a sezonului 4, a presupus agilitate și precizie. Misiunea spunea că fiecare echipă trebuie să ia cu ei în cursă o cușcă în care se afla o specie de cocoș renumită în zonă pentru cântecul îndelungat „cucurigu”, car epoate ajunge la până la 25 de secunde.

Astfel, concurneții au fost puși în situația de a lua un cocoș, al cărui cântec să-l înregistreze pep parcurusul următoarei călătorii, cu scopul de a prinde cel mai lung sunet. Pentru a obține cocoșul, concurneții au fost nevoiți să prindă cinci găini.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Ce au găsit concurenții în cutia primită pentru misiune: „Aoleu, măicuța mea, mă arde!”

„O misiune destul de dubioasă”. Cum au reacționat concurneții Asia Express când au înțeles că trebuie să prindă găini

Fiecare echipă a trebuit să prindă 5 găini care aveau șnururi de o anumită culoare.

„Noi trebuia să găsim 5 găini cu șiret. Noi când am intrat acolo unul dintre jurați ne-a arătat un șnur și ne-a zi: voi aveți culoarea galben”, a spus Cuza despre misiunea primită.

Când au ajuns în fața găinilor, Cuza i-a mărturisit colegului său Emi că se teme de această misiune.

„Trebuie să prindem găinile, frate și mie mi-e cam frică”, a spus Cuza.

„O misiune destul de dubioasă, pentru că n-am pus mâna pe găină în viața mea. Șiretul era pe picior, dar la unele era jos, la altele er ape pulpă, trebuie să cauți bine. E greu să prinzi găinile când alergi după ele. Asta e o regulă de bază pe care o știu de la tataie”, a mai spus Cuza despre misiunea sa.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Irina Fodor le-a pregătit o surpriză concurenților. Ce s-a întâmplat când a sunat stația

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Gestul neașteptat pe care Patrizia l-a făcut la o benzinărie, la autostop. Fiul s-a supărat

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 27 septembrie 2021. Proba la care concurenții s-au putut curenta reciproc. Ce au avut de făcut... Asia Express, 27 septembrie 2021. Zarug a refuzat să facă o misiune: „Amendați-mă”. Cum și-a justificat gestul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x